Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
Hány nővel próbáltad? Mindet kipróbáltad, és egy se tudott? Akkor meg honnan tudod, hogy milyen a normális?
2/25 A kérdező kommentje:
100 nőből kb. 1 vagy 2 tudott. A többi bénázott valamit.
2016. okt. 7. 21:01
3/25 A kérdező kommentje:
Helyesbítek lehet csak 98 nő de lehet 102. A lényegen nem változtat.
2016. okt. 7. 21:02
5/25 anonim válasza:
Szerinted hogy kell normálisan? Egyébként én sem tudok, azért kérdezem :(
6/25 A kérdező kommentje:
Szerintem menj vissza 4. osztályba olvasás szövegértés órára kicsit!
2016. okt. 7. 21:13
7/25 anonim válasza:
Én is kérem, hogy írd le, milyen a normális lovaglás. Bár rám még nem volt panasz, de mindig tanulhatok valamit.
8/25 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet leírni. Egy pasinak le tudod írni, hogy hogy használja jól a szerszámát? Ugye nem. Ezt is max csak mutatni lehet.
2016. okt. 7. 21:18
9/25 anonim válasza:
Miért menjek vissza 4. osztályba?? Komolyan kérdeztem, hogy TE, mit tartasz normálisnak. Ha fel-le mozog, ha előre-hátra mozog, ha köröz rajtad, vagy melyiket? Melyik a jó? Én mindegyiket próbaltam, de egyik sem olyan jó érzés nekem, mint bármelyik másik pózban. A másik fél meg mindig elmegy hamar így, de ha én nem élvezem igazán, akkor nem hinném, hogy jól csinálom.
10/25 anonim válasza:
Én tudok, más meg nem érdekel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!