Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lovagolni egy srácon?
Utoljára egy éve szexeltem az előző barátommal, viszont azóta új kapcsolatba kezdtem, és mostanában jutottunk el oda, hogy lefeküdjünk.
Eddig mindig csak olyan pózok voltak ahol ő 'dolgozott', tudtok mondani, ahol inkább nekem, lánynak kell mozogni? Illetve, hogyan kell egy fiút meglovagolni?
Előre is köszi!
18/L
Megnyugodtam hogy más is küszköd ezzel a pózzal nem csak én. Mostanában kezdtem ráérezni így fél év után. De megjegyzem az ő segítségével.Tudom,hogy a barátomnak akkor jó,amikor izomláz van a combomban. 😃
18/L
Nem értem mi a gond ezzel. Én megkérdeztem közbe a páromat hogy jó-e,hogy szeretné,ha valami tetszik mondja hogy folytassam stb. Fontos a kommunikáció.
Semmi extra,ráülsz,mozogsz le-fel,hullámzóan,körözöl,mozgatod a csípőd mint egy latin táncos,szoktam olyat is hogy felrakom a kezét a feje fölé,lefogom és a csípőmet megemelve tulajdonképpen kiverem a puncimmal,mintha farkam lenne,gyors határozott mozdulatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!