Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt a helyzetet hogy kezeljem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a helyzetet hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
A baratom a femdom-ot szeretne az agyban de nekem ez nem megy marmint ugy ertem tobbnyire en vagyok aki felett dominalnak, ez meg oke hogy egyszer ketszer megprobalom hogy neki jo legyen meg tokre elvezi csak az a baj hogy nekem ez nagyon nem jon be sot elvezni sem tudom....szeretem es nem fogom dobni es normalis valaszokat szeretnek:)

2016. szept. 25. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a pároddal hogy ez neked nem megy és kész. Ha a párodnak ez nem annyira létfontoságú akkor meg érti és nem erőlteti.. Ha meg nem tud e nélkül létezni akkor úgy is tovább fog lépni. 22 L
2016. szept. 25. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy akár megparancsolhatod neki, hogy előbb téged elégítsen ki, és majd utána esetleg, ha megérdemli, akkor beszélhettek a dologról. (Ezt teljesen komolyan mondom.)
2016. szept. 25. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg, hogy melyikötök mit szeret, kinek mi a jó, kinek milyen vágyai vannak!

Ha nem sikerül egyezségre jutni, akkor elöbb-utóbb úgyis szakítás lesz a vége (most hiába gondolod másként!) mert hosszú távon nagy feszültséget tud okozni a kielégületlenség.

2016. szept. 25. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

"szeretem es nem fogom dobni es normalis valaszokat szeretnek:)"

Hát, pedig rossz hírem van, kérdező. Dobni fogod. Vagy ő téged. De ez a lényegen mit sem változtat. Mert a lényeg az, hogy ez a bicikli nem fog gurulni. A szex igen fontos szegmense egy kapcsolatnak, és ha ott nincs meg az egyetértés, akkor megette a fene az egészet. El lehet húzni egy ideig, de jobb, ha tudod, hogy az csak értelmetlen és meddő gatyázás lesz.

2016. szept. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!