Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A lakótársam, azt hiszi, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakótársam, azt hiszi, hogy összejöttünk. Hogy kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés
18 éves, én 26. Haverságnak indult, majd kiderül, ő is vonzódik a saját neméhez. Lefeküdtünk, majd szexhaverság lett a dologból. Viszont tegnap este együtt is aludtunk, nem ment vissza a szobájába, de nem zavart. Összebújva aludtunk és reggel már úgy beszélt, hogy jó velem lenni és most már minden este együtt alszunk. Sietnem kellett, nem tudtam megbeszélni vele, és most nicns itthon. Hogy mondjam neki, hogy csak marad a szexhaverság?

2016. márc. 13. 14:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem akarsz adni a dolognak egy esélyt?
2016. márc. 13. 14:29
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem. Biszex vagyok, nem tudok érzelmeket táplálni fiúk iránt. De ezt ő is tudja.
2016. márc. 13. 14:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki h beszélnetek kell, belenézel a szemébe és elmondod mit gondolsz. Őszintén és kész.
2016. márc. 13. 15:06
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Ki szokott kit dugni?
2016. márc. 13. 16:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Én szoktam őt.
2016. márc. 13. 17:28
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

megmondod neki az igazságot. de ha érzelmileg nem vonzódsz a pasikhoz, miért hagytad, hogy odabújjon és veled aludjon..

nem lehet, hogy a pasikhoz is vonzódsz érzelmileg?

2016. márc. 13. 17:50
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom, hogy oka van annak hogy mégis hagytad együtt aludjatok. A szex jó, lehet érzelemmentes, lehet csak az élvezetre figyelni; viszont az együtt alvást már nem lehet csak úgy elviselni. Frusztráló együtt aludni olyan emberekkel akikhez nem vonzódunk érzelmileg.

Véleményem szerint össze vagy zavarodva, így nem tudod pontosan mi is van. Nagyon jó vele szexelni, de nem szeretnél kapcsolatot tőle. Gondolom nem szeretnél azonos neművel párkapcsolatot, csakis szexhaverságot.

Viszont a barátod minden bizonnyal szerelmes is beléd, és odavan érted. Azzal hogy lefeküdtetek egymással számára biztos egy álom vált valóra, azzal meg hogy együtt aludtatok magától értetődőnek találta hogy összejöttetek, tekintve az előzményeket is.

Én azt tanácsolom gondolkozz el azon, hogy érdemes összetörnöd a srác szívét, és közbe lehet hogy később meg is bánnád.

Ebben a helyzetben úgy gondolom egy kompromisszum lenne a legjobb megoldás. Mindenképpen beszélj vele erről, kérdezd meg mit érez. Ha azt mondja nagyon szeret téged, akkor mindenképp gondolkozz el azon, hogy tényleg szeretnéd hogy nagyon szenvedjen-e. Az együtt alvás szerintem még belefér neked is, szóval a legjobb az lenne hogy megegyezzétek hogy amikor ketten vagytok akkor kicsit többet engedtek meg mint haverság, de nem estek át a ló túloldalára.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. márc. 13. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a srácokhoz is vonzódsz érzelmileg, hiszen hagytad, hogy odabújjon és együtt aludjatok csak egész egyszerűen nem akarsz sráccal kapcsolatot, de nem azért mert nem tudnál szerelmes lenni belé.

Amennyiben ez a helyzet, közöld úgy vele, mint egy lánnyal tennéd, hogy nem szeretnél komolyat.

2016. márc. 13. 21:22
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

6 és 8:

Fizikai vonzalomról ti hallottatok már? Én is bi vagyok, aki aktív. Sosem tudnék férfiba szerelmes lenni vagy kapcsolatot elképzelni. Nővel akarok majd családot.

De nekem a szexualitásba, intimitásba simán belefér az olyan fizikai érintkezés, mint a csók, ölelés, simogatás, összebújás is. Férfiakkal is. Mert fizikailag ezek jó érzések. De ezek megcsinálása nem mindenki számára jelent egyből érzelmeket is. Pl se nekem, se a kérdezőnek.

2016. márc. 13. 22:11
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

Kedves utolsó!

Ebben igazad van. De ez már az érzelmi szegénységre is utalhat. Abban igazad van sok olyan ember van aki nem képes érzelmeket táplálni, csak a testi örömöknek él. Sajnos ezek az emberek legtöbbször nem kapták meg a családtól a megfelelő odafigyelést és érzelmi nevelést.

Ugyanakkor ez a tulajdonság fejleszthető is.

Üdv,

A. Pszichológus

2016. márc. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!