Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótársam, azt hiszi, hogy összejöttünk. Hogy kezeljem a helyzetet?
olyan pedig nem létezik, hogy "fiúba nem tud szerelmes lenni".
ezeket azért találják ki, mert szégyellik, hogy biszexuálisak, vagy esetleg homoszexuálisak.
most arról nem tehetsz, hogy kibe szeretsz bele szexualitástól függetlenül. lehet fiú, lehet lány. pl én meleg vagyok, de voltam mindkét nembe szerelmes.
10: Talán félre voltam értve.
Tudok szerelmes lenni. Nőkbe. Tudok szeretni. Nőket. Tudok mély romantikus-érzelmi kapcsolatot kialakítani. Nőkkel.
Miért olyan hihetetlen hogy egy biszexuális ember csak az egyik nemmel képes romantikus érzelmi kötődésre, a másikkal meg nem?
Miért akarnám fejleszteni, hogy nem tudok érzelmileg is bebu-.zulni?
11:
De nem érted hogy én családot akarok? Gyerekeket? Feleséget? Ti ezt el tudjátok képzelni? Akár hogy töcskölöm, kefélem egy fiú seggét és akárhogy is élvezek bele, abból nem lesz biológiailag közös gyerekünk. Nekem a szerelem nem egy cél, hanem a klasszikus módon egy eszköz egy még nagyobb kiteljesedéshez, a közös család alapításához.
---
Hihetetlen milyen értetlenek vagytok. Miért magatokból indultok ki? Nem tudjátok elfogadni hogy léteznek más fajta emberek, akik nem olyanok mint ti?
Én undorítónak találom az olyan embereket akik csak kihasználják a másikat. Addig nincs semmi gond míg mind a ketten megegyeztek abban, hogy csak alkalmi és semmi érzelem, viszont ha ebbe nem egyeztek meg akkor felesleges az egész. Az olyan emberektől meg a hányás kerülget akik kijelentik, hogy ők gyereket akarnak stb közben meg más fiúkkal sexelnek. Miért kell kihasználni a másikat??? Ha gyereket akarsz akkor keress magadnak barátnőt és ne fiúkkal kalandozz.
UI: Én személy szerint nem tartom jó ötletnek ezeket a sex haverságokat mert eljöhet az a pillanat amikor az egyik többet kezd érezni a másik iránt.
19/F/P
"Miért olyan hihetetlen hogy egy biszexuális ember csak az egyik nemmel képes romantikus érzelmi kötődésre, a másikkal meg nem?"
Nem mondtam, hogy hihetetlen, biztos van ilyen. De az összes biszexuális szinte ilyennek tarja magát. Pl rámír társkeresőn, szexelni akar, de ráfázott, mert az ismerősöm. Barátnője van kiderült, vagyis láttam fb-en. Szerintem is undorító, hányok at ilyenektől, ha barátnője van, de férfiakkal dugatja a seggét.
azt hiszik, hogy attól különbek, hogy "érzelmileg nem b*zulnak be", de a farkam lelkesen szopják.
nem kell ezt szégyellni, bizos van ilyen is, mint pl a kérdező, de elég cikik szerintem az ilyen férfiak. ezért biszexekkel nem is ismerkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!