Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetet?
(Bocsi, hogy ezt szóvá teszem, de.. te nem szoptatsz, hanem szopatsz, jó? :D Szoptatni a kismamák szokták a gyereküket :D )
Szerintem nagyon rendes tőled, hogy nem erőlteted, mert látod, hogy nem szereti, tőle viszont meg az a szép dolog, hogy megtenné neked, mert örömet akar okozni.
Beszéljetek erről! Mi az, amit nem szeret benne? Undorodik a pénisztől úgy általánosságban? Fél, hogy elmész a szájába? (volt egy barátnőm, aki ettől félt, mert egy pasija szó nélkül a szájába lövellt, ezt bizony nem minden lány szereti, én hosszú párkapcsolatban is azt mondtam a páromnak, hogy lehetőleg szóljon, mielőtt elmegy...)
Vagy konkrétan azzal volt a baja, hogy téged elégített ki? Úgy értem, hogy ahhoz az eseményhez kapcsolódnak ellenérzései? Te emlékszel pontosan mit csináltál? Nem nyomtad véletlenül rá a fejét ösztönösen a péniszedre, vagy ilyesmi? Nem téged hibáztatlak, ne értsd félre! Csak gondold végig, hátha volt ilyen dolog, amit nem is szándékosan csináltál, de lehet, hogy neki nem volt jó. :) De lehet, hogy egészen máshol van a probléma!
Mondom: beszéljetek erről! De ne légy követelőző. Ha alapból belemenne, de követelnéd, akkor is elbizonytalanodna. Légy megértő, bár ezzel gondolom nem lesz probléma, látom, hogy neked fontosak a barátnőd érzései! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!