Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezeljem a helyzetet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, 1 év után feküdtünk le, akkor megkértem és szopott is kb 5 percig. Pár héttel utána megbeszéltük, hogy nem szereti, és nagyon megalázónak tartja. Azóta felajánlotta, de tudom, hogy utálja, és ezért nem engedtem neki. Hogyan kellene kezeljem a helyzetet? Ha többet csinálná, megszeretné/megszokná? Az a baj, hogy a szoptatás az egyik kedvencem, és nagyon hiányzik. Viszont sokkal fontosabb, hogy ő rosszul érzi magát közben. Lehet valahogy segíteni a helyzeten, hogy mindkettőnknek jó legyen?
2015. júl. 18. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyald ki elötte vagy utànna.. Hidd el nem fog ellenkezni. L
2015. júl. 18. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Sokszor kinyaltam már, nagyon élvezi, viszont nemigen viszonozza. :(
2015. júl. 18. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet... azt javaslom, hogy beszéljetek arról, hogy pontosan miért érzi megalázónak... milyen érzések kapcsolódnak hozzá neki... lehet, hogy igazából nem is a szopáshoz van köze, hanem valamivel összekapcsolódik a fejében, valamilyen kellemetlen asszociációkat indít el. Beszéljetek erről, mert ha sikerül megtalálni az OKOT, akkor van rá esély, hogy elmúlik az ellenérzése.
2015. júl. 18. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

(Bocsi, hogy ezt szóvá teszem, de.. te nem szoptatsz, hanem szopatsz, jó? :D Szoptatni a kismamák szokták a gyereküket :D )

Szerintem nagyon rendes tőled, hogy nem erőlteted, mert látod, hogy nem szereti, tőle viszont meg az a szép dolog, hogy megtenné neked, mert örömet akar okozni.

Beszéljetek erről! Mi az, amit nem szeret benne? Undorodik a pénisztől úgy általánosságban? Fél, hogy elmész a szájába? (volt egy barátnőm, aki ettől félt, mert egy pasija szó nélkül a szájába lövellt, ezt bizony nem minden lány szereti, én hosszú párkapcsolatban is azt mondtam a páromnak, hogy lehetőleg szóljon, mielőtt elmegy...)

Vagy konkrétan azzal volt a baja, hogy téged elégített ki? Úgy értem, hogy ahhoz az eseményhez kapcsolódnak ellenérzései? Te emlékszel pontosan mit csináltál? Nem nyomtad véletlenül rá a fejét ösztönösen a péniszedre, vagy ilyesmi? Nem téged hibáztatlak, ne értsd félre! Csak gondold végig, hátha volt ilyen dolog, amit nem is szándékosan csináltál, de lehet, hogy neki nem volt jó. :) De lehet, hogy egészen máshol van a probléma!

Mondom: beszéljetek erről! De ne légy követelőző. Ha alapból belemenne, de követelnéd, akkor is elbizonytalanodna. Légy megértő, bár ezzel gondolom nem lesz probléma, látom, hogy neked fontosak a barátnőd érzései! :)

2015. júl. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!