Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan játszhatom el férfiként azt, hogy orgazmusom volt?
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 08:47
1/9 Orultseg123 válasza:
Ha mar volt orgazmusod, tudod te is hogy nem lehet eljatszani.
4/9 anonim válasza:
Inkább mondd azt, hogy fáj a fejed, megvan, depis vagy
5/9 anonim válasza:
Pasiként elég nehéz mert nálatok nagyon látványos az orgazmus. Szóval szerintem ezt nem lehet megjátszani.. Mert ha egy pasinak orgazmusa van annak nyoma van az óvszerben.. Ha meg gumi nélkül csinálod akkor meg kifolyik szóval szerintem ezt nem lehet színlelni.. 22 L
6/9 anonim válasza:
5. Szerintem annak is elég látványosnak kell lennie, amikor egy nőnél történik hasonló. Gondolj bele, lüktet az egész tested és megfeszül, a hüvelyeddel együtt. Úgy hogy egy pillanatra levegőt se kapsz.
Ezt szándékosan nem tudod megcsinálni.Ha egy férfi ért már annyira a nőkhöz, hogy tudja hogy mi jó nektek, akkor tudja azt is, mikor mentetek el.
A kérdésre is válaszolva nem igazán tudod megjátszani, fizikai nyoma is van, amit ne tudsz máshogy beszerezni...
7/9 anonim válasza:
6-os igen igazad van pl én sose tudtam színlelni nem is próbáltam mert párom is tudja hogy olyan az orgazmusom hogy azt még a hülye is tudja hogy nem színlelt mert a világomról nem tudok..
9/9 anonim válasza:
Az ágy alá Tegyél be egy kézkrémes, after shaves kotont és az akció végén cseréld ki.
Ekkora barmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!