Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gyengült le az orgazmuso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyengült le az orgazmusom ereje?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, 9 éve élek már nemi életet, és ilyen még sosem vt. Olyan 3 hete kb alig érzek vmit az orgazmusomból...természetesen valamennyire mindig váltakozó volt, volt h hatalmasakat élveztem, volt h nem annyira. De most szinte semmit sem érzek. Már mindenhogy próbáltuk párommal, és egyedül is, volt hogy visszatartottam, vittünk fantáziát az együttlétbe, amitől régen nagyon beindultam, próbáltuk orálisan, játékszerekkel, pettinggel, próbáltam én is magamnak is egyedül, eljutok a csúcsra, de kb 2 másodpercig tart az érzés(ami régen 10-20ig tartott) és nagyon enyhe...

A libidóm nem csökkent, csak rossz, mert 3-4 menet után sem elégülök ki, mert az orgazmusom olyan, mintha nem is lenne, szerencsétlen párom meg már hulla, és csak hegyilevegő van a heréiben.

Mitől lehdt? Mit tehetnék, hogy újra legyen varázs?

2016. szept. 2. 22:07
 1/2 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

Ki kéne találni mi változhatott.

Amúgy meg próbálkozz a Yoni levegővétellel.

2016. szept. 2. 22:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát 3 hete vt egy erotikus álmom egy erős orgazmussal reggelről, utána aznap kimaradt a szeretkezés, mert pénteki nap vt párommal elmentünk iszogatni, és későn, fáradtan értünk haza. És másnap délután volt az onnan számított első menet, ahol jött ez a jelenség. Akkor még annyira nem érdekelt, gondoltam ez most így sikerült, mind1. Viszont azóta csak ilyen gyenge orgazmusom vt...
2016. szept. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!