Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyengült le az orgazmusom ereje?
25 éves vagyok, 9 éve élek már nemi életet, és ilyen még sosem vt. Olyan 3 hete kb alig érzek vmit az orgazmusomból...természetesen valamennyire mindig váltakozó volt, volt h hatalmasakat élveztem, volt h nem annyira. De most szinte semmit sem érzek. Már mindenhogy próbáltuk párommal, és egyedül is, volt hogy visszatartottam, vittünk fantáziát az együttlétbe, amitől régen nagyon beindultam, próbáltuk orálisan, játékszerekkel, pettinggel, próbáltam én is magamnak is egyedül, eljutok a csúcsra, de kb 2 másodpercig tart az érzés(ami régen 10-20ig tartott) és nagyon enyhe...
A libidóm nem csökkent, csak rossz, mert 3-4 menet után sem elégülök ki, mert az orgazmusom olyan, mintha nem is lenne, szerencsétlen párom meg már hulla, és csak hegyilevegő van a heréiben.
Mitől lehdt? Mit tehetnék, hogy újra legyen varázs?
Ki kéne találni mi változhatott.
Amúgy meg próbálkozz a Yoni levegővétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!