Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van ketfele csiklo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ketfele csiklo orgazmusom?

Figyelt kérdés

Ha magamnak csinalom: gyorsan eljutok a csucsra, hirtelen jon, nagyon intenziv, szinte dobalom magam es a hangommal sem birok.

Ha a szeretom csinalja nyalassal: kell vagy 40 perc, lassan epul bennem az erzes, nem intenziv, hanem zsibbadni kezd mindenem es vegul mar szedulok is egy kicsit, de egesz testemben erzem az orgazmust, nem csak a csiklomon.

Lehetseges egyik fajtat a masik helyzetben eloidezni es forditva? :)

23N

2016. aug. 4. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Á színpád á tiéd!
2016. aug. 4. 18:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem kitunni akarok, de amugy erdekelne, hogy ki van meg igy, mint en. Arrol sokat hallok, hogy huvelyi/csiklo orgazmus, de ketfele csikloorgazmusrol meg nem olvastam - bar nem kerestem. :D
2016. aug. 4. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Sok lánynak még egy sincs nem hogy ketto.

De ilyetről még énse hallottam :0

Lehet mert magadnak csinálod az ujj meg a nyelv között van külömbség :)

2016. aug. 4. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
az ujj és nyelv közti gyorsaság, és erő közt van a különbség. esetleg ha a párod, simiz akkor milyen?
2016. aug. 4. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

A pároddal azért jön később, mivel ő nem érzi azt, hogy neked, hogy a legjobb. Csinálja ahogy tudja, és te egy idő után mindenképpen elfogsz élvezni, akármit is csinál a csiklóddal a lényeg hogy ingerelje.

A szédülés és a zsibbadás pedig a túlzott oxigénfelvételtől van, ami azért lehetséges, mert közben kapkodod a levegőt vagy erősebben zihálsz ahogy élvezed az egész dolgot.

Javaslom jobban add a tudtára, hogy mikor a legjobb neked és akkor lehet hamarabb eltudsz élvezni vele ha, ez a célod.

2016. aug. 4. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! Szeretem, hogy olyan sokaig nyal, de majd igyekszem mondani neki, hogy mi jo es mi nem. Bar eszrevettem, hogy ha talal egy jo pontot es mondom, hogy azt folytassa, akkor percek alatt erzeketlenne valik az a terulet a rengeteg ingerlestol. :/
2016. aug. 5. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az hogy hogy lehet nem tudom, nekem is volt ilyen.discobana dj nagyon jól nyomta, nagyon jól mozgott, és nemtom hogy, egy spontán orgazmisom volt.a disco közepén.de nemlrnt, hanem mindenhol. Huh megismételhetetlen volt. :3 18l
2016. aug. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!