Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Par eve masztizok az elso par...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Par eve masztizok az elso par maszti nagyon jo volt rendesen elelveztem. De nem reg kb 4-5 honapja olyan az orgazmusom mintha csak bepisiltem volna nem jo erzes. Az elozo sokkal jobb volt. Csiklomat szoktam izgatni. Miert van ez valaki segitene?

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 14:17
 1/6 Benzley ***** válasza:
67%
Valószínű spriccelős (g-pont)orgazmusod lehet.Ez a legtöbb férfi álma ilyet kihozni egy nőböl úgyhogy csak így tovább.Hány éves vagy?
2016. júl. 16. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Csak ha elfogadod a segítségemet.

23/F

2016. júl. 16. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a masztit zuhany alatt. Ott elengedheted magad, s bem gond ha spriccelsz vagy akár pisilsz. (ez utóbbi nem valószínű, mert izgalmi állapotban nem.igazán sikerűl...) ha így is kellemetlen, akkor írj. Ide s lehet kitalálunk valamit 😊
2016. júl. 16. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Maszti helyett miért nem próbálod a pasid, barátod, párod segítségét kérni? Lehet az jobban esne, ha egy férfi juttatna el az orgazmusig. Vagy az nem izgat?
2016. júl. 28. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#3, mi van ha nincs barátja?
2016. júl. 28. 23:34
 6/6 Bögyös Dávid ***** válasza:

Örömmel megpróbálnék neked segíteni...

Amúgy próbálj olyan helyet találni, ahol nem bánod, hogyha bármi is folyik, WC, és elengedheted magad teljesen, bármi folyhat, hiszen úgy is jó hejre megy. Ne aggódj mert akkor csak rosszabb lesz biztosan.

jan. 20. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!