Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetseges hogy azert nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges hogy azert nem vagyom a szexre, nem hianyzik egyaltalan mert nem volt meg orgazmusom es ezert nincs is minek hianyoznia? Ha tobbe nem lenne benne reszem akkor is tokeletesen ellenek nelkule. (N)

Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Amit nem ismer az ember, az nem hiányzik! Na de ha majd megismered!
2016. aug. 6. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyenkor azért jó megnézni 1-2 dolgot, az sosem normális, hogyha valakinek 0 libidója van és sosem kívánja a szexet. Vagy testi, vagy lelki gond.
2016. aug. 6. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Mennyi idős vagy?
2016. aug. 6. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Valószínűleg igen. Mivel én nem élveztem sose így 2 évig tökéletessen megvoltam szex nélkül nem éreztem hogy hiányozna valami az életemből. Aztán megismertem a páromat akivel fenomenális a szex... És ha néhány napig nem tudunk szexelni akkor majd meg veszek. Szerintem ha találsz olyan pasit akit érdekel az is hogy neked is jó legyen akkor fogod kívánni. Mondjuk nem minden nő képes szex közben a hüvelyi orgazmusra csak csiklóorgazmusra. Ez nem azért van mert veled vagy partnerrel van gond hanem egyszerűen nem vagy képes rá és kész. Ennyi de attól függetlenül még lehet jó a szex.
2016. aug. 6. 20:22
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

#1essel értek egyet. Amíg nem tudtam, hogy milyen is punciba élvezni, nekem se hiányzott....azóta meg...

26/F

2016. aug. 6. 21:02
 6/8 RRR ***** válasza:
63%
talán szégyelled magad férfiak előtt meztelenül
2016. aug. 6. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

De jó neked jó lenne ha én sem vágynék rá

(bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam)

2016. aug. 7. 07:37
 8/8 Kivancsi-L3 válasza:
Aszexualis vagy :)
2016. aug. 10. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!