Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti beindultok a kockás hasra vagy egyáltalán nem foglalkoztat titeket?
Figyelt kérdés
Volt már olyan barátnőm aki imádta, de olyan is akinek nem tetszett. Szval hogy is van ez? :D 20 F2016. júl. 14. 09:20
1/9 anonim válasza:
pont úgy. Nem jön be mindenkinek. Olyanról is hallottam már, akit kifejezetten taszít.
2/9 anonim válasza:
Úgy van ahogy írtad! Van aki imádja és van aki nem szereti. :D Szóval így van ez! :D
3/9 anonim válasza:
Nem. Tetszeni tetszik, de ha két hétig nézem se izgulok fel rá.
4/9 anonim válasza:
Ha tetszik a pasi akkor jobbnak gondolom kockással mint anélkül, de ha nem tetszik akkor nem elég a kocka (: 21/L
6/9 anonim válasza:
Van az a szint, ami már inkább félelmetes és előítéletes vagyok, mert sokan ezzel próbálnak kompenzálni más kicsinységeket.. (önértékelési zavart, agy hiányát, kulturális hiányosságokat, részleges impotenciát..)
Nem ez alapján választok párt. Nyilván megnézem strandon, ha épp arra jár egy kidolgozottabb férfi, de az összkép a lényeg. Külön a hasizmokra nem nedvesedek, főleg ha csak hörög és a "mit mi van mi" agymenést tudja a tulajdonosa!
8/9 anonim válasza:
Nekem is bejon, jo simogatni :P
Viszont ha mas teren el van maradva a srac (pl szellemi) akkor felejtos..
9/9 anonim válasza:
Nem a hasába szeretek bele elsőre,később abba is hiszen megtetszik minden benne...😊 De engem nem izgat,sőt van hogy taszít is. Egyátalán kinek áll jól?! Az sem mindegy. Na meg a korombeli páwák azt hiszik,hogy jó hasuk van aztán szegények csak csont és bőr..😃 Tegát egyénfüggő ez szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!