Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy férfi felsőtesten a kockás has vagy a kigyúrt mellizom vonzóbb számotokra?
Nekem az se fontos,ha nincs tökéletesen kidolgozott teste.
Nem kell feltűnően izmosnak lennie. Nyilván nagyon vonzó tud lenni mellizom és a hasizom, de én ennyitől még nem leszek lenyűgözve.
Ne legyen túl vékony ,mert az rohadt nőies tud lenni,hiába van rajta izom.Gondolok itt arra mikor nagyon vékony lábai vannak,és még felvesz egy szűk nadrágot hozzá. Gusztustalan.
Szerintem hülyén néz ki ha valakinek kocka hasa van, de egy gramm mellizma sincs.
Számomra nem fontos, hogy kilegyen gyúrva a partnerem. A lényeg, hogy ne legyen nálam könnyebb :D
De ha edz, akkor ne csak egy bizonyos testrészre összpontosítson.
Hogy a kérdésre válaszoljak, nekem a mellizom fontosabb, amellett az sem gond ha a has nem kockás. A fordított verziót mint már írtam furcsának tartom.
A legjobb mégis egy erős férfi kar, ami egy szép szélles vállból indul ki.
Küldhatsz képet mert érdekel:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!