1 hónap alatt hogyan tudnék kissé megizmosodni, illetve kockás hasat, mell- és vállizmot?
19 éves fiú vagyok, vékony alkat. Viszont nem sportolok, ritkán edzek. Mindig megunom, motiválatlan leszek.
Nem akarok full kockás hasat, csak mondjuk szebb felsőtestet, hogy kissé látszódjon azért a kocka.
1 hónap alatt milyen gyakorlatokat kellene végeznem, elég csak a felülésezés?
Illetve mellizomra milyen otthoni gyakorlatokat ajánlotok?
És vállra az jó, ha súlyzót mondjuk kinyomom vagy nyújtott karral emelgetem?
Mennyit kéne edzenem naponta, hogy ebből a no izom állapotból 1 hónap alatt meg is látszódjon valami?
1 hónap alatt max önbizalmat növeszthetsz...
Olvass sárga kapszula ebokot
Google - alapismeretek shop.builder /cikksorozat...
Azt meg felejtsd el, hogy 1 hónap alatt megváltod a viládot, ha kitartóan edzel, jövő nyárra már látszódni fog valami.
1 hónap alatt sehogy. jövő nyárra már látványos lehet a fejlődés, ha normálisan edzel (olvasd el a fentebb említett 2 irodalmat)
normális étrend is kell, és persze nm csak mell-váll-hasra edzünk, hanem az egész testünkre. Ha én lányként képes vagoyk rá, akkor te legyél már férfi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!