Kockás hasat szeretnék! Mennyi a legrövidebb, idő hogy ezt elérjem. Napi fél-1 óra edzéssel menne 5-6 hónap alatt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 18:01
2/14 anonim válasza:
Nem tudjuk, mert nem írtál adatokat vagy nem tettél képet. Nem mindegy, hogy milyen zsíros vagy. Nem kell minden nap edzeni. Nem a hasedzéstől megy le a zsír a hasadról (ha van), mivel nincs helyi zsírégetés. Az étrend számít és az erősítő edzések mellé végzett aerob edzés is segít.
3/14 A kérdező kommentje:
igazából nem zsíros a hasam.. :) 52 kg körül mozgok.általában betartom az étkezést is. Nem igazán eszem édességet. Egyik ismerősöm mesélte hogy zavarta ha nem "annyira "lapos a hasa. Kicsi volt neki , de nem nagy (szerintem) és ő körübelül ha jól emlékszem február körül kezdett a hasára edzeni. Mintha azt említette volna hogy eleinte 20 perceket csinált jó egy hónapig, majd felemelte egy órára. Már két kockája látszik. És ha nekem jól esik, és mindennap fogom csinálni, akkor az még nem zámít túledzetségenk? de tényleg csak ha jól esik. :)
2014. aug. 22. 18:25
4/14 anonim válasza:
Nincs értelme minden nap hasazni, elég heti 3 kemény edzés is rá. Pl hasprés + lábemelés függeszkedve, mindegyikből 3-4 sorozat amennyi megy.
Neked ezzel a súllyal előbb tömeget kellene növelni, de teljes testre edzéssel, így lesz jó a forma. Majd utána szálkásítani és lemenni 10% testzsír alá.
5/14 anonim válasza:
alapvetően kalória mínuszt kell előidézni.
amit úgy tudsz előhozni,hogy többet mozogsz mint amennyi kalóriát beviszel.
Vagy a diéta.
vagy vegyíted ezt a kettőt.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, és a tanácsodat megfogadom! :) :) rengeteg kérdést láttam már velük kapcsolatban. Mi a helyzet a striákkal? arról olvastam hogy a hirtelen izomnövekedés okozhat, de mi számít "hirtelennek"? Combon között van, ami kicsit zavar, de együtt tudok velük élni. Iskola váltás történt 3 éve, amit nehezen szoktam meg. Ekkor lefogytam 10 kg-ot, ami ezekkel nem lett nyomtalan. Jól érzem magam így. És hogy értedted hogy növelnem kell a tömeget? :/
2014. aug. 22. 18:34
7/14 anonim válasza:
A stria kialakulása genetikafüggő is, mert pl nálam semmi ilyen nincs. Ha rugalmas a bőr, akkor bírja a növekedést. A tömegnövelésen én izomnövelést értek. Ehhez kemény súlyzós vagy saját testsúlyos edzések kellenek és kalória pluszos étrend. A zsírleadáshoz pedig kalória mínusz kell. Egyszerre nem megy. ÉS nálad nem lenne most sok értelme 50 kg-ra diétázni.
8/14 A kérdező kommentje:
így már értem ...:) és ha én ebben a testsúlyban vágnék bele. abbólmi baj lenne? Járok futni és rendszeresen sportoltam előtte is, csak akkor nem hasra gyúrtam rá. Inkább aerobic szerűséget.
2014. aug. 22. 18:42
9/14 anonim válasza:
Semmi, csak nagyon vékonyka lennél 50 kg alatt.
10/14 anonim válasza:
50 kg alatt a lányok vannak kb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!