Nektek bejött az oto chili? Ha igen, hány hónap után volt látszata?
Figyelt kérdés
kipróbálnám/vennék, persze csak ha tényleg jó2014. aug. 19. 21:25
1/11 anonim válasza:
Ne vegyél, mert többet érsz haspréssel és lábemeléssel függeszkedve + haskerekezéssel. És ez ingyen van.
Ha pedig fogyni akarsz vele, akkor remélem azt tudod, hogy nincs helyi zsírégetés és a kockás vagy lapos has titka az étrend. Ha tudod, akkor nem szóltam.:)
2/11 anonim válasza:
Így van, egy haskerékkel, ami kb. 3000.- Ft, sokkal eredményesebb lehetsz.
3/11 anonim válasza:
Azért az nem igaz hogy ingyen van mert egy húzódzkodó rúd és egy haskerék együtt 5-6 ezer forint, de így is százszor jobban megéri.
4/11 anonim válasza:
Jó, nem kell mindenbe belekötni, és szó szerint szőrszálhasogatóan elemezni. De igazad van. Egyébként húzódzkodni bárhol lehet, hintán kapufán is. A haskerék meg nem összeg. :-)
7/11 The answer válasza:
Köszönöm a választ, azt gondoltam, ezért van a GYK oldal.
8/11 anonim válasza:
De nem szabad linkelni és ha bírod a googleba egyből kiadja. Egy kis kerék, aminek két oldalán fogantyú van. 2-3 ezer ft.
9/11 anonim válasza:
ja és szívesen, én már nem akarok ide írni, ha akar valaki segítséget az keressen privátban.
10/11 anonim válasza:
Az igaz, hogy a lábemelés+haskerék is megdolgoztat, de az oto Chili edző a kart, mellizmot, combot,feneket és a hasat is, kb. 10 percben ,míg a külön gyakorlatok akár 1 óráig is tarthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!