Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok így, sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NikiDávid kérdése:

Csak én vagyok így, sosem volt hüvely orgazmusom csak csikló?

Figyelt kérdés
Valaki tud mesélni aki így van, már lassan 10 éve hogy élek nemi életet, kiismertem magam (testem) de nem tudom mi lehet baj , valaki ismer orvost vagy hova (kihez) forduljak.

2016. szept. 5. 06:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
34%
Pszichológushoz...mennyi ilyen kérdés van..
2016. szept. 5. 06:56
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem volt huvely orgazmusom es szerintem sok nonek nem volt
2016. szept. 5. 07:20
 3/25 anonim ***** válasza:
6%
Ezért kellet volna magadnak csinálni egyedül sokat. :) Jobb is lesz majd a szex... De hát..
2016. szept. 5. 07:26
 4/25 Noren1989 ***** válasza:
9%

Kb 5éve élek aktív nemiéletet, és még se csikló, se hüvelyi orgazmusom nem volt.

...

...

...

...

Hozzá kell tenni, hogy férfi vagyok :D

2016. szept. 5. 07:35
 5/25 anonim ***** válasza:
51%
exem 9eve elt nemi eletet es nalam volt neki eloszor hüvelyi.. ujjammal nyelvemmel G pont maszirozassal. 4x 8x amikor 6nal tobb volt teljesen kikeszult...
2016. szept. 5. 07:38
 6/25 anonim ***** válasza:
2%

kedves kérdező segitek rajtad

alattam még minden nő elélvezett többször is

igy is ugy is

tegyünk egy próbát :-o :-D :-D

2016. szept. 5. 07:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam, hogy a nők 60%-ának nincs. Hogy ebben most mennyi a pasik felelőssége azt nem tudom... :)
2016. szept. 5. 07:43
 8/25 Lassmich Ruhe ***** válasza:
88%

Sajnos tény, hogy nagyon sok nőnek nincs, de tegyük hozzá férfiasan, hogy ez az esetek igen nagy részében nem az ő hibájuk. Kell egy türelmes partner, akinek a szexuális kultúrája nem a bányászbéka valaga alatt 10 centivel lakozik, hanem valamivel magasabban. (a méret majdhogynem mindegy, ez másról szól)

Több olyan hölgy ismerősöm van, akik az hosszú éves kapcsolataik alatt csak nagyon ritkán, vagy sosem élték át a hüvelyi orgazmust, majd egy másik partnerrel meg rendszeresen.. (egyik esetben sem én voltam a varázsfarkú "gyógyító" mielőtt valaki úgy venné hogy fényezgetem magam)

2016. szept. 5. 08:20
 9/25 anonim ***** válasza:
34%
nemtom ti kivel meg hogyan de velem még sose fordult elő olyan h ne lett vna hüvelyi orgazmusa a partneremnek... sokaknak velem volt először.. akk csak én tudom hova kell nyulni meg hogyan?
2016. szept. 5. 08:30
 10/25 anonim ***** válasza:
59%
Igen csak te vagy így.
2016. szept. 5. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!