Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így, sosem volt hüvely orgazmusom csak csikló?
Kb 5éve élek aktív nemiéletet, és még se csikló, se hüvelyi orgazmusom nem volt.
...
...
...
...
Hozzá kell tenni, hogy férfi vagyok :D
kedves kérdező segitek rajtad
alattam még minden nő elélvezett többször is
igy is ugy is
tegyünk egy próbát :-o :-D :-D
Sajnos tény, hogy nagyon sok nőnek nincs, de tegyük hozzá férfiasan, hogy ez az esetek igen nagy részében nem az ő hibájuk. Kell egy türelmes partner, akinek a szexuális kultúrája nem a bányászbéka valaga alatt 10 centivel lakozik, hanem valamivel magasabban. (a méret majdhogynem mindegy, ez másról szól)
Több olyan hölgy ismerősöm van, akik az hosszú éves kapcsolataik alatt csak nagyon ritkán, vagy sosem élték át a hüvelyi orgazmust, majd egy másik partnerrel meg rendszeresen.. (egyik esetben sem én voltam a varázsfarkú "gyógyító" mielőtt valaki úgy venné hogy fényezgetem magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!