Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így, sosem volt hüvely orgazmusom csak csikló?
A nők többsége így van vele, nyugi.
Az gyakori, hogy egyáltalán nincs orgazmusa, de a pasinak megjátssza magát, hogy két perc állat ötször is... Aztán ezek a pasik verik magukat gyakorin, hogy velük tuti elévezel. ;)
Nyugi, valójában a hüvelyben nincs annyi érzőideg, ezért nem érzed a tampont sem. (Mások sem.)
Vannak érzékeny területek, de anatómia függvénye, hogy van-e olyan póz, amiben a pasi eléri.
Sokszor a behatolás is úgy okoz orgazmust, hogy valójában a csiklód éri izgatás.
Szóval nincs okod idegeskedni. Sőt örülj neki! Sok nő (túlságosan sok) úgy hal meg, hogy maszturbálás alatt se sikerül, konkrétan az élete során nem volt orgazmusa.
Nekem egyetlen pozíció van,amiben hüvelyi orgazmusom szokott lenni.Kis kifli-nagy kifli és közben hátulról a pasi,vagy én magamnak izgatom a csiklómat is.Kb az 5.partneremnél volt csak először,mert ő tudta csak,hogy így kell :) Azóta sem volt senki,aki erre gondolt volna,de ő nagyon tájekozott volt ezen a téren.
Próbáljátok ki :) Ha így sem megy,akkor valószínűleg nem lehet hüvelyi orgazmusod,mert ugyebár nem mindenkinek lehet sajnos.Sok nő pedig tényleg csak megjátssza,egyszer én is csináltam ilyet,eljátszottam vagy 5x egymás után,és a pasi bevette.Hihetetlen,milyen egyszerű rászedni őket,aztán el vannak ájulva maguktól,hogy "hú milyen ügyesek,mennyiszer elélez a barátnőjük" :D Pedig kevesen vannak,akik tényleg el tudnak juttatni a csúcsra.
20L
hm...
26éve élek nemi életet
és csak az elmúlt évben sikerült hüvelyi orgazmust elérnem az is magamnak ...
és ez is egész véletlen volt :D
de megmondom őszintén, h nem zavar ez engem, h nincsen pasival hüvelyi orgazmusom
így legalább van ok h miért nyaljon ki a pasi :)
viccet félre téve ..
amit nagyon szeretek az az mikor oldalt fekve a párom hátulról hatol be és közben én a csiklómat ingerlem
a kettős ingerlés hatására még erőteljesebb szokott lenni az orgazmus de ha nem ingerlem akkor nincsen
más pózban is jó ez a taktika
amúgy meg elég kevés olyan nő van aki aktus alatt elélvez hüvelyi úton
a legáltalánosabb h valamilyen segédeszköz vagy ujjazás által, mivel így erősebben lehet ingerelni a G foltot
hiába mész orvoshoz nem fog tudni segíteni neked
vannak akik abszolút nem képesek rá
mivel anatómiai eltérések vannak
pl érdekesség h akinek mélyebben és messzebb van a csiklója a hüvely bejáratától azok nem képesek hüvelyi orgazmusra
vagy a G foltod kisebb mélyebben van esetleg kevésbé érzékeny
#6-os ha minden nőnek hüvelyi orgazmusa volt "alattad" akkor a szinművészetire jarsz biztos.
Kérdezö.
Hüvelyi orgazmust nagyon kevés nő tud elérni!
20/L
Igen Hölgyeim, szerintem is uncsi ez egy kisgyerektől fiútól ez szöveg, Egy férfi eleve nem így beszél!
Akkor még magamat szerencsésnek mondhatom hogy van csiklóorgazmusom! KÖSZÖNÖM a NORMÁLIS válaszokat a Hölgyeknek
fura, én csak itt gyakoriról tudtam meg, hogy sok lánynak nehéz elérnie az orgazmus, én ebből a szempontból mázlista vagyok, első barátommal igaz semmilyen orgazmusom nem volt, de a 2. (jelenlegi) barátommal mindig van, több is, és hüvelyi, 1-2 perc alatt el el tudok jutni a csúcsra, nekem szerintem csikló orgazmusom szex közben nincs is, csak ha magamnak csinálom, szóval ez változó nagyon
amúgy ezzel nem kell orvoshoz menni, csak gyakoroljatok együtt, te lazulj el, a partnered meg kérd meg, hogy legyen picit kitartóbb, hátha sikerül
sok sikert hozzá :)
22L
"és hüvelyi, 1-2 perc alatt el el tudok jutni a csúcsra, nekem szerintem csikló orgazmusom szex közben nincs is,"
22L
nagyon kis fiatal vagy és az elméleti tudásod kb a béka segge alatt :DDD
a női orgazmus egyféle van csak ! és az az agyban keletkezik !!
max annyi h több pont van a testen ahol kiváltható az orgazmus - ezért szerencsésebbek a nők ...
a behatolásnál ugyan úgy ingerelve van a csiklód mint teszem azt a G foltod
mivel maga a hüvely idegvégződésben szegény (nem véletlen mert belehalnál a fájdalomba szülés közben) és csak a G folt területén van nagyobb számú és koncentráltabban
ez a kettős ingerlés az amitől orgazmusod van aktus közben
de mivel vannak alkati eltérések örülj h neked ez megadatott ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!