Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok így, sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NikiDávid kérdése:

Csak én vagyok így, sosem volt hüvely orgazmusom csak csikló?

Figyelt kérdés
Valaki tud mesélni aki így van, már lassan 10 éve hogy élek nemi életet, kiismertem magam (testem) de nem tudom mi lehet baj , valaki ismer orvost vagy hova (kihez) forduljak.

2016. szept. 5. 06:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

En is csak lesek h mennyi nőnek nincs huvelyi orgazmusa... Nagyon durva.. Akkor en szerencsesnek mondhatom magam eleg konnyen el tudok elvezni mind2 verzioban csikloval is es huvelyi uton is :)

Egyebkent sztem probalkozzatok eloszor a yoni masszazsal lehet utana sikerulni fog aktus kozben is :) 25L

2016. szept. 5. 20:38
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"a behatolásnál ugyan úgy ingerelve van a csiklód mint teszem azt a G foltod"

Ez csak abban az esetben van így, ha a csikló elég közel van a hüvelyhez, de ez nem sokaknál van így. Szóval nem tudom, hogy te egy okoskodó férfi vagy, vagy egy buta nő, de valamelyik biztosan.

2016. szept. 6. 06:36
 23/25 A kérdező kommentje:

16-nak köszi tanácsot hogy próbálkozzunk, majd remélem te is szülsz egy gyereket és akkor majd megérted milyen szülés után a sex.... :D 22 évesen é is sokat próbálkoztam!

De már férjem van és gyerekem, megoldást kerestem volna erre a (Problémára)

Sajnálom azokat a társaimat akiknek semmi nem megy, én is kellemetlenül érzem magam, de bele se merek gondolni milyen rossz lehet amikor semmi sincs!

2016. szept. 6. 10:52
 24/25 anonim ***** válasza:
43%
Ha egy nő a szexben nem tud elélvezni, egy bizonyos időintervallumban akkor nem a férfiban kell keresni a hibát hanem magában. Pszichológushoz ajánlatos elmenni.
2016. szept. 6. 11:59
 25/25 anonim válasza:
Static ugy látszik igen.....
2016. szept. 7. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!