Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így, sosem volt hüvely orgazmusom csak csikló?
En is csak lesek h mennyi nőnek nincs huvelyi orgazmusa... Nagyon durva.. Akkor en szerencsesnek mondhatom magam eleg konnyen el tudok elvezni mind2 verzioban csikloval is es huvelyi uton is :)
Egyebkent sztem probalkozzatok eloszor a yoni masszazsal lehet utana sikerulni fog aktus kozben is :) 25L
"a behatolásnál ugyan úgy ingerelve van a csiklód mint teszem azt a G foltod"
Ez csak abban az esetben van így, ha a csikló elég közel van a hüvelyhez, de ez nem sokaknál van így. Szóval nem tudom, hogy te egy okoskodó férfi vagy, vagy egy buta nő, de valamelyik biztosan.
16-nak köszi tanácsot hogy próbálkozzunk, majd remélem te is szülsz egy gyereket és akkor majd megérted milyen szülés után a sex.... :D 22 évesen é is sokat próbálkoztam!
De már férjem van és gyerekem, megoldást kerestem volna erre a (Problémára)
Sajnálom azokat a társaimat akiknek semmi nem megy, én is kellemetlenül érzem magam, de bele se merek gondolni milyen rossz lehet amikor semmi sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!