Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fárad el olyan hamar az állkapcsom orális szex közben?
Figyelt kérdés
Mindig olyan hamar elfárad az állkapcsom mikor orálisan kielégítem a párom. Szerintetek valamit rosszul csinálhatok vagy ez normális? Pedig nem csinálom olyan erősen...
19/N
2016. szept. 19. 15:43
11/12 anonim válasza:
nekem is el szokott néha fáradni, általában amikor a barátom fekszik és úgy szopom, ezért inkább úgy szoktuk csinálni hogy ő van felül és úgy szopat vagy elé térdelek és úgy csinálom, attól nekem nem.szokott elfáradni akármeddig csinálom is!
12/12 anonim válasza:
Nem tudom miert lenne jo gyorsan tul lenni rajta? Ezt szerintem hulyeseg.
Max, ha utana csinalod még ujra.Meg ujra... Gyakorolj es kapd be teljesen tovig ugy mas az allkapcsodnak is... Probald ki. Kiserletezz sokat vele az csak jo lehet mindkettotoknek, ahogy a tobbiek is mondtak nem jol csinalsz. Vagyis szerintem te is elvezned a gyakorlást, ha szereted. Biztos szivesen fogadna gyakorolni szeretnel! :) Vagy probaljatok ki, hogy a hatadon fekszel es lelog egy kicsit a fejed az agyrol es o csinalja... Sokmindent ki lehet probalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!