Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van meg az életben ilyenre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg az életben ilyenre esélyem?

Figyelt kérdés
A hétvégén buliban voltam es ott esett meg a következő sztori. Ilyen még sosem volt velem, es általában visszahúzódóbb típus vagyok de most valahogy a pia miatt mertem bátrabb lenni. A helyen ahol voltunk egy társasággal megismerkedtünk egy másik társasággal es oda ültek hozzánk beszélgetni. Zömében lányok voltak persze. Tok jól ment minden táncoltunk is, meg ittunk is es az egyikükkel komolyabban is sikerült beszelgetnem. Mikor kimentünk dohányozni. Szóval volt megrszem es ratereltem a témát a szexre, es mivel elég nyitott volt válaszolt is mindenre amit kérdeztem, szinte teljesen úgy beszélt hozzam mintha a barátnője lennék(olyan nyíltan). Mikor Kérdeztem tőle hogy az oralt szereti e, mondta persze, nem tudja anélkül elképzelni a szexet. Es mivel részeg voltam mondtam hogy az eddigi exeim is csináltak csak az volt a baj hogy nem hagytak engem hogy én dugjam a szájukat. Erre csak mosolygott majd visszamentznk táncolni, mikor is besúgta a fülembe hogy ha kimegyek vele dohányozni akkor másra is "ragyujtana" persze hogy mentem keresett egy nyugalmasabb helyet majd végéig a nadrágomat simogatta, majd elkezdett sz@pni. Mondanom sem kell marha jo volt közben fogta a kezem hogy akkor csinálnjam, majd a végen elmentem a szájába, korábban az exeim mindig mondtak hogy szóljak de ő nem mondott ilyent szóval gondoltam megpróbálom es nagyon jo volt. Majd mikor visszafelé mentünk akkor kérdezte hogy ilyenre gondoltam e amikor mondtam az oral dolgot. A baj az hogy nem tudom a nevet sem a számat így kicsi az esélye hogy ujra talalkonek vele. A kérdés tehát: van meg az életben egy ilyenre esélyem?

2016. szept. 7. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
látod h van :D
2016. szept. 7. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Van, az exeid a furcsak. A szajba elvezes, melytorok hetkoznapi dolog.
2016. szept. 7. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj többször arra a helyre! Hátha összefutsz még vele és lesz folytatás. Vagy érdeklődj utána, de diszkréten!!!
2016. szept. 7. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:

van persze.

minden péntek szombat este a szórakozó helyeken.

amúgy valamelyik spanod nem csípte fel a barátnőjét vagy vmi?

és akkor elő lehetne keríteni pár ismétlésre.

amúgy tényleg szép a hozzáállása,de elég balfarokság tőled,hogy semmi számcsere,meg hogy nem dugtad meg.

2016. szept. 7. 20:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Hat mint írtam visszahuzodobb típus vagyok. Most mar bánom nyilván azt hogy nem kertem el a számat, de haverokkal beszéltem, talán van esély rá hogy megtalaljam. Eddig amúgy ezek szerint konzervatívabb lányokkal voltam csak együtt ha ez a normál
2016. szept. 7. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Olyan barom vagy, szted ez a csaj hány srácot tett boldoggá?
2016. szept. 7. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Van hát esélyed, annyi ilyen ri banc van, mint a szemét!

Grátisz még valami fincsi nemi betegséget is kaphatsz, ráadásul mindezt ingyen.A hülyének is megéri!

2016. szept. 7. 22:39
 8/9 A kérdező kommentje:
De a lány nem tűnt k@rvanak, sem ribinek- egy átlagos kinézetű lány kicsit nagyobb önbizalommal.
2016. szept. 8. 01:03
 9/9 anonim ***** válasza:
a számát nekem is lepasszolhatnád, nyugi nem nyúlom le, de néha engem is leápolhatna azért ; :D :P
2016. szept. 8. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!