Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lányról aki az életben kedves, szűzies, mosolygós "kislány", de az ágyban karmol, harap, és él-hal a farokért?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok és félek az előítélettől...pl expasim azt mondta hogy ki se nézte volna belőlem hogy lesz#pom nemhogy az extrább vágyakat...
Felek hogy csak a fatökűek fognak rámtalálni akiknek az a szexuális változatossag ha hátat fordítok lovaglás közben..
Es a bevállalósabb fiúk rám se néznek csak mert szűzies vagyok.
Amúgy szűz is vagyok:DD
2016. júl. 31. 22:48
4/21 anonim válasza:
Sokkal feltüzelőbb, ha liheg a fülembe, meg szuszog, halkan nyögdécsel. Ne karmoljon, mert kivágom az ágyból. Max csak gyengéden húzza végig itt-ott, ne erősen. Nem réti héja, hogy felcsípje karommal az mezei egeret. Amúgy alamuszi nyuszi nagyt ugrik, és milyen jó, hogy pont f-aszba szoktak. :D
6/21 anonim válasza:
Nem rossz így elsőre, de ez úgyis csak ott derül ki. Sokszor van az, h a lánynak csak a szája nagy, de amikor oda kerül a sor, akkor már nem is akkora vadmacska. Szóval, ha tényleg ilyen akkor jó. De amúgy meg a szexről nem beszélni kell, hanem csinálni.
7/21 A kérdező kommentje:
Már orálig jutottam és ott jöttek elő a domináns hajlamok:P
2016. júl. 31. 22:55
9/21 anonim válasza:
Jobb kombináció, mint aki bevállalósnak ribinek mutatja magát de csak sötétben mer szexelni max 2 pózban.
10/21 anonim válasza:
Tökéletes hölgy vagy :) írj privit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!