Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról aki az életben kedves, szűzies, mosolygós "kislány", de az ágyban karmol, harap, és él-hal a farokért?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok és félek az előítélettől...pl expasim azt mondta hogy ki se nézte volna belőlem hogy lesz#pom nemhogy az extrább vágyakat...

Felek hogy csak a fatökűek fognak rámtalálni akiknek az a szexuális változatossag ha hátat fordítok lovaglás közben..

Es a bevállalósabb fiúk rám se néznek csak mert szűzies vagyok.

Amúgy szűz is vagyok:DD

2016. júl. 31. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok szerintem a legizgatóbbak! Egyszer nekem is volt szerencsém hasonló lányhoz. Mit ne momondjak, az egyik legjobb szexuális élményem volt! Szerintem a pasik többsége szereti, ha egy lány az életben szolid, az ágyban meg egy igazi kis tüzes ribi! :-D
2016. júl. 31. 23:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Te szolidnak nézel ki, de egy farokimádó szextündér vagy.

Viszont attól tartasz, hogy csak hasonlóan szolid srácok fognak rádmozdulni, akik az ágyban is unalmasak lesznek.

Ez számomra ellentmondás.

Egyébként dominálni akarsz, vagy az tetszene, ha rajtad uralkodnának?

2016. júl. 31. 23:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem ez jön be a legjobban.. imádom az ilyet :D és jöhet a harapás karmolás.. minden :D imádom a vad szexet.. írj privit ha akarsz, puszi :D 23f
2016. júl. 31. 23:35
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy ilyen barátnőm :D

Ránézésre kis aranyos, szemüveges, szexi szűzlányka volt, de eddig ő volt a legvadócabb az ágyban :D

Csináltuk elég extrém helyeken, volt hogy ő hívott már át mert annyira nem bírta már.

Hmm nagyon jó volt vele :)

2016. júl. 31. 23:44
 15/21 anonim ***** válasza:
40%

Mi az anyádat akarsz te a bevállalós srácoktól, te szerencsétlen szűz?

"de az ágyban karmol, harap, és él-hal a farokért?"

Ez is, hogy leget ha még sose dugtál? Aztán ha odakerülsz majd fejszel mint egy darab fa meg nyávogsz, hogy neked semmi se jó. Hülye vagy te nem bevállalós?

2016. aug. 1. 04:59
 16/21 A kérdező kommentje:

Az utolsót válaszra se meltatom....

#12 mindkettőt szeretném!

2016. aug. 1. 06:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Es nalam a szűz azt jelenti hogy nem volt még bennem farok, de attól még tapasztaltam egyet s mást...
2016. aug. 1. 06:52
 18/21 A kérdező kommentje:

A fatökű fiúkat meg úgy ertettem hogy olyan hajt rám aki tenyleg az:D

Nem baj ha csak annak latszik de nem az

2016. aug. 1. 06:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Esetleg azt elárulod, hogy mennyi idős vagy?

Amúgy abban egyetértek, hogy brutális kielégülést lehet okozni egy nőnek úgy is, hogy a konkrét dugás kimarad :-D Mert ugye van a férfiembernek keze, szája, nyelve.... Szóval azért, mert valaki szűz, még szeretheti a szexet és szerethet játszani a pasival és élvezheti, ha vele játszik a pasi. Igaz, a teljes szexhez azért szerintem is hozzátartozik, hogy a férfi megfelelő szerve belecsusszanjon a nő megfelelő szervébe :-D

2016. aug. 1. 09:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Fáj at igazság?

Milyen tapasztalatod van? Elolvastál egy rakás klimaxos vénasszonyoknak íródott maszturbációs segédeszközt?

2016. aug. 1. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!