Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fárad el olyan hamar az állkapcsom orális szex közben?
Figyelt kérdés
Mindig olyan hamar elfárad az állkapcsom mikor orálisan kielégítem a párom. Szerintetek valamit rosszul csinálhatok vagy ez normális? Pedig nem csinálom olyan erősen...
19/N
2016. szept. 19. 15:43
1/12 anonim válasza:
tudod mennyit kellett nyalnom h megerősödjön? :D gyakorolj szivi
2/12 anonim válasza:
Én is így vagyok, sőt, néha a helyéről is kiugrik az állkapcsom. Alapvetően lazább nekem, de nem igazán zavar, mármint mit tudok csinálni? Visszarakom, azt' csókolom.
18/L
3/12 anonim válasza:
Túl nagy a f-sz. Keress kissebbet.
5/12 anonim válasza:
egyszer cumiztattam egy jó negyvenes pillangót, és ahogy megfogtam a nyakát, azon volt olyan izom, mint Hosszú Katinkán. :) Szóval lehet tréningezni! Persze a technikádon is lehet fejlesztened kéne, nem harapdálni kell, hanem csókolni, majszolni, habzsolni, ahhoz pedig nem kell olyan nagyon igénybe vedd az állkapcsod záróizmait. Volt egy nimfós csajom, neki naponta legalább 4-5 órán át volt a szájában a farkam, hétvégén még többet, és sosem fáradt el az állkapcsa. ;) De volt már nem egy csajom, akikkel gond nélkül napi több órás szex-szeánszokat lehetett művelni, az ehhez tartozó több óra nyalás-falás-szopizással együtt ugye. Meg mellette még másik pár órányi vad csók a szeretkezések közben, szóval gyanús, hogy a technikád a ludas...
6/12 anonim válasza:
Sírok a komikon... :D
Nekem is hamar elfáradt + kicsi is. Én úgy tudtam rajta javítani, hogy akár szex közben / akár masztinál .. egy dildon csináltam. Azt nem zavarta, ha letettem kicsit majd újra csináltam + vigyél bele újat mindig !! Ne legyen monoton, és több pózban is csináljátok ! / dobd fel játékkal stb .. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😉 eddig nagyon sokféle képpen kipróbáltam már és mindig ugyan úgy hamar elfáradt...
2016. szept. 19. 17:09
8/12 anonim válasza:
A gyors orál módja : hátrahúzod az előbőrt, száddal megcsókolod a vessző végét, de nem veszed be, csak a nyílást szívogatod érezhető erővel miközben a kezeddel finoman le és fel aprókat húzol rajta. Kb. fél perc, egy perc és élvez a férfi. Egyszer próbáld ki, nem fárasztó !
9/12 anonim válasza:
Gyenge az àllkapcsod,hiàba gyakorolsz ilyen is marad.Próbàld az alsó részét teljesen ellazìtani oràl közben,ha nem feszìted nem fàrad el olyan hamar.
10/12 icu75 válasza:
8as ez nudli! :-D 10pasiból 1ha elmegy így,de az olyan hogy hozzá se érsz és már jó is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!