Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexkapcsolat vagy egyedülállóság?
Szexkapcsi, mert szerintem a nőknek is igénye a szex.:) ( nekem pl az)
19/L
Egyedülállóság.
Azzal szexelek, akit szeretek, nem csak testi szükséglet, mint az állatoknál.
Ha épp csak kielégülni akarok, tudok masztizni, és nem kell a kedvemért leborotválnom a lábamat. Sokkal kényelmesebb.
Egyedülállóság és egyéjszakás kalandok.
A szexkapcsolat nem az én terepem,totál kihasználva érzem magam olyankor,mintha szó szerint csak szexre lennék jó valakinek...az egyéjszakás más,szex és utána továbblépünk,sokkal egyszerűbb.
20L
Egyedülállóság.
Nincs kedvem megint egy szexkapcsolattal összetörni a szívem.
Egyedülállóság.
Nem akarnék valakinek csak a "kelléke lenni" egy jó estére
Utolso teljesen egyet ertek. Mi ez a hulye szoveg, hogy a ferfiak kihasznalnak minket a szex-szel?
Ha egy no nem akarja a ferfit, akkor nem szexel vele. Ha mar megtortent az aktus(es persze mindket fel beleegyezesevel), akkor hol beszelunk kihasznalasrol? Azt lehet kihasznalni, aki hulye, mar bocsanat.
Valoszinuleg egy szex utan nem a gyurut kell varni. Ha valaki a gyurure var,a minimum,hogy ne fekudjon hanyatt azonnal, de emellett meg sok mas.
Volt mar szexkapcsolatom,volt egyszeri szex is(nem ismeretlennel), de soha nem ereztem magam kihasznalva. En is ugyanugy akartam, sot. Kolcsonos oromot szerunk es kapunk, igy igazabol azt is mondhatnank, hogy mi is kihasznaljuk a ferfiakat, es ok is minket.
A kerdesre:
Nem birok egyedul lenni sokaig, kell,hogy legyen valaki mellettem. Ha nem allando partner, akkor szexkapcsolat. Egyikkel sincs semmi problema, meg kell talalni az egyensulyt mindenben.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!