Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra hogy a párotok szexkapcsolatban élt?
Barátnőm bevalotta h hónapokon át egy nála 15 éves férfival szexkapcsiban élt. Pontosabban mindent csináltak de szűzességét megőrizte. Mindezt érzelmek nélkül. Ahogy ő fogalmazott azért tette mert jól esett mkndegyiküknek.
Aztán megjelentem én és abbahagyták a dolgot.
Nagyot süllyedt a szememben. Egyszerüen örömlányként tudok rá tekinteni. Simán elképzelem h újrakezdik akár mellettem is. Olyan erkölcstelennek kiüresedett érzem a barátnőm. Amig nem tudtam minden szép és jó volt.
Így elhagytam őt.
Nektek erről mi a vékeményetek?
A lány 20 éves.
Hagy el, így szegény lánynak lesz esélye egy normális párt találni magának...
Most komolyan, kit érdekelt, hogy mi volt régen? Nyilván azért van veled, mert téged szeret és veled akar lenni. Miért kezdené újra a másik pasassal, pláne veled párhuzamosan?
Ennek se füle se farka.
"...hónapokon át egy nála 15 éves férfival szexkapcsiban élt" - WTF?
Most az kit érdekel, hogy hol éltek?
De akkor se helyes a szórend.
15 évesen hol férfi? Az még gyerek!
"Pontosabban mindent csináltak de szűzességét megőrizte."
A "minden"-ben a hüvelyi szex nincs benne szerinted?
Most komolyan el tudod képzelni, hogy hónapokon át szexkapcsolatban van valakivel de nem engedi magát punciba dugni? :D
Ja és persze mindezt érzelmek nélkül... - no comment...
"...azért tette mert jól esett mkndegyiküknek. "
Mivan bazze? Hát hányan voltak akkor végülis?
Nem inkább mindkettejüknek? :O
"Aztán megjelentem én és abbahagyták a dolgot."
Aha, persze, nekem meg 2 millió van a bankszámlámon... -.-
(Pedig csak 1,7 :D)
na jó, inkább nem kommentálom tovább, mert kezdem magam én hülyén érezni, hogy egyáltalán foglalkozok ilyen agyatlansággal! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!