Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra hogy a párotok szexkapcsolatban élt?
Barátnőm bevalotta h hónapokon át egy nála 15 éves férfival szexkapcsiban élt. Pontosabban mindent csináltak de szűzességét megőrizte. Mindezt érzelmek nélkül. Ahogy ő fogalmazott azért tette mert jól esett mkndegyiküknek.
Aztán megjelentem én és abbahagyták a dolgot.
Nagyot süllyedt a szememben. Egyszerüen örömlányként tudok rá tekinteni. Simán elképzelem h újrakezdik akár mellettem is. Olyan erkölcstelennek kiüresedett érzem a barátnőm. Amig nem tudtam minden szép és jó volt.
Így elhagytam őt.
Nektek erről mi a vékeményetek?
A lány 20 éves.
Hát én eléggé konzervatív vagyok e téren, szóval tőlem ez nagyon idegen.
Ha az exével lefeküdt volna akit szeretett azzal nem lenne bajom.
Már mint egyfajta féltékenység akkor is lenne, de nem vetném meg őt érte
#20 De ki ám, és megint megtenném.
De olvasd el figyelmesebben! A hazudozást írtam fő oknak, ez csak hab volt a torán.
Ő most kereshet mást, akit ez nem zavar. Ezek szerint sokan vannak. Én meg találtam olyant, aki nekem is megfelelt.
Csakúgy, mint a kérdező, és a volt barátnője.
Én, és talán mások is, büszke akarok lenni a feleségemre, és nem szégyenkezni miatta.
Te nem konzervatív vagy, hanem khm... hogy is mondjam...
Szóval hülye. A barátnőd játszadozott. Ismerkedett a testével, a testiséggel. Mi a bűn ebben? Az, hogy nme várt meg téged ezzel? Hnnan a bánatból kellett volna tudnia, hogy te létezel egyáltalán?
annyiban jó, hogy nem ilyen hülyékkel marad ez a teljesen normális lány mint te, több szabad préda a piacon.
Vigyázz, mert te is úgy jársz mint sok konzervatív ismerősöm 30 felett! Hogy egy normális kapcsolatot nem tudnak összehozni, mert minden lánynak tökéletesnek kell lennie, és persze 30+ lányok már nagyon ritkán vannak.
Remélem a lánynak lesz majd egy megértő társa aki annak ellenére, hogy fiatalon mit tett, elfogadja olyannak amilyen és nem egy ilyen fogja meghatározni a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!