Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szexkapcsolat és miben változik ha az egyik fél elkezd érezni valamit?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 20:17
1/5 anonim válasza:
Képzelj el egy kapcsolatot, ami nem szól másról mint szexről.
szex=amikor a bácsi a kukiját a néni puncijába helyezi vagy egyéb módon kényeztetik egymás nemi szervét.
ha az egyik fél elkezd érzelmeket táplálni a másik iránt akkor meg kell beszélni hogy hogyan tovább, és akkor vége, vagy az egyik félnek nem lesz jó utána és úgy már nem is lesz az igazi ha a másik nem viszonozza, de ha viszonozza akkor meg már nem szexkapcsolatról beszélünk. 22f
2/5 anonim válasza:
Én tiszta lapokkal szeretek játszani. Ha erre a célra keresek pasit, akkor nyilván olyan helyen teszem, ahol erre nagy esélyeim vannak (pl. szórakozóhelyeken, fesztiválokon). Akkor egyéjszakásnak indul, de ha jó volt vele, akkor felajánlom neki, hogy többször is szexelhetünk. Ilyenkor telefonszámot cserélünk, és tisztázzuk, hogy ez csak szex és semmi több - ha valamelyikünk vágyik rá, telefonálunk, találkozunk valahol (pl. kiveszünk egy szobát arra az időre), dugunk és mindenki megy a maga dolgára. Nem ismerjük meg egymást, nem tudunk semmit sem egymásról, nincs romantikázás. Ha pedig elkezd érdeklődni felőlem vagy látom rajta, hogy jobban meg akar ismerni, akkor elfelejtjük egymást és keresem a következőt.
3/5 anonim válasza:
A szexkapcsolat csak a szexről szól másról nem.. Ha ez érzelembe megy át és a másik fél is viszonozza az már barátság extrákkal.. Vagy ki alakulhat belőle párkapcsolat is de az ritka.. 22 L
4/5 anonim válasza:
nekem volt egy 1,5 éves szexkapcsolatom,a lány belém szeretett és vége lett mert én nem éreztem azt amit ő és nem akartam sem bántani,sem szenvedni hagyni,mert nem tudtam viszonozni!!!!! Így érthető?
5/5 anonim válasza:
Nekem volt egy 1,5 éves szexkapcsolatom. A lány belém szeretett és vége lett mert én nem éreztem azt amit ő és nem akartam sem bántani,sem szenvedni hagyni. Mert nem tudtam viszonozni!!!!! Így érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!