Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban, ha ilyet csinál egy nő mennyire gáz? Milyen következtetéseket vonnátok le? Menekülnétek?
Van egy szeretőm. Nemrégen kezdődött a dolog, 3x-4x voltunk együtt.
Nagyon aranyos, kedves, udvarias. Ahogy beszélgettünk, rájöttem, hogy MINDENBEN KÜLÖNBÖZÜNK. Szexen kívül nem akarok tőle semmi mást. Kedvelem persze.
Szóval minap a lakásán voltunk. Ő elvált, van egy kislánya, aki nem vele él. Mutatott róla képeket. Babakoriakat is. Erre én elkezdtem a sírást.
(Fél éve lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak, mert az akkori párom nem akarta a közös, besikerült gyerekünket. Elvetettem és szétmentünk.)
Megmagyaráztam neki a dolgot. Kicsit mintha furcsán nézett volna. Gondolom nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Beszélgettünk még egy kicsit más témákról, aztán inkább haza mentem.
Nem akarom, hogy azt higyje, férjnek valóra vagy ilyesmire vadászom. Általában nem vagyok ilyen. Sőt, nagyon ridegnek és kimértnek tartanak, de a cuki babáktól elszomorodom és nem mindig sikerül parancsolni magamnak.
Férfiak! Ti mit gondolnátok, ha ennek a pasinak a helyében lettetek volna?
Mindig azt mondta, hogy szeretne. 5 év alatt megváltozott a véleménye.
Gyerektartás? A szerencsétlen gyerekre nem gondolsz? Milyen rossz lett volna neki ilyen élethelyzetbe születni?
Köszönöm a vigasztaló privátokat! Kicsit megnyugodtam. Bocsánat, de válaszolni nem fogok. Annyit viszont elárulok, 29 éves vagyok.
én nem menekülnék
próbálnálak megnyugtatni,lecsillapítani
és
máskor nem mutatnék ilyen képeket....hogy ne kavarjalak fel
Máskor majd okosabb lesz.
Szexkapcsolat nem teazsúr. Az a testiségről szól, nem egymás magánéletéről.
Jól tetted hogy ott hagytad.
Én elveszítettem egy gyermekem.Aki már a születésnél meghalt.
Azóta se tudtam kiheverni.
De ha újra megadná a sors a lehetőséget.
Én biztos a világ legboldogabb embere lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!