Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nektek mennyi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mennyi a pozitív és a negatív rekordotok orálban?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy leghamarabb és legkésőbb hány perc alatt tudtátok a partnereteket a csúcsra juttatni?
2016. aug. 18. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem mértem sose az időt mert az úgy nem élvezhető. De 10-15 percnél nem volt soha sem több.. Vagy azért mert eldurrant vagy nem bírta tovább és inkább berakta punciba ;)
2016. aug. 18. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi,ha nagyon élvezi,inkább sokáig visszatartja:D Nekem a rekordom kb fél óra,de van,hogy csak pár perc,mert utána szex lesz belőle vagy sietnünk kell és hamar elmegy :)

20N

2016. aug. 18. 20:52
 3/8 Linó03 ***** válasza:
Volt, hogy sok idő után először találkoztunk, akkor kb. 3 perbe sem telt. És volt, hogy egy egy este már a többedik volt, akkor úgy bő 20 percig is eltartott.
2016. aug. 18. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Nulla és nulla..

21/L

2016. aug. 18. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
leghamarabb 10perc nem birta tovabb, leghosszabb 1,5 ora mert direkt kiverte elotte sokszor hogy sokaig birja :)
2016. aug. 18. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Sosem mértem. Kb. pár perc és pár óra. Az előbbi általában, ha sietni kellett, nyilvánosan voltunk vagy ilyesmi. Utóbbit nem élem meg negatív rekordnak, mert gyakran rendeztünk ilyen hajnali maratonokat. :)
2016. aug. 18. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, nem mérem stopperrel az időt, az időérzékem meg nem működik ilyenkor:) Szóval tényleg fogalmam sincs. Az meg a másik, hogy szoktam játszadozni is vele közben, néha átveszem kézre, vagy foglalkozok a golyókkal is..szóval nem versenyként tekintek rá:D
2016. aug. 18. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Még nem volt negatív,mert mindig elélveztek.
2016. aug. 19. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!