Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ciki ha egy 18 éves fiú még mindig szűz. Hogy fogadnátok, ha ezt mondaná az a fiú nektek, akiből nem neznétek ki hogy az? Pozitív vagy negatív csalódás?
Kezdtem ismerkedni mostanában megint, és a lányok nem hiszik el, hogy szűz vagyok, s kissé égő is közölnöm :Dd (testileg, arcilag, rendben vagyok meg minden , de belül is :D!)
A többség azt mondja hogy valami bajom lehet hogy még mindig szűz vagyok, pedig szerintem nem, kinek mi, egy jó kiállású férfi (akarom írni inkább kisfiú ) vagyok :Dd a farkam se kicsi, szóval minden téren megvagyok, de ez zavar, mármint hogy szűz vagyok...
Hogy fogadnátok, ha a fiú aki tetszik, és nem néznéd ki belőle, hogy még mindig szűz, közölné, hogy az ?
Köszi a válaszokat
engem nem zavarna, ez nem olyasmi, ami miatt kiröhögném vagy ott hagynám. a mai világban ez már pozitív csalódás.
21L
Lassan papokat megszégyenítő a teljesítményem :Dd
Alkalom sok lett volna, de nemtudom miért, sose mentem bele, lehet azért mert hülye vagyok 😀 de tényleg csak egy olyan lánnyal menne, akiben érzem azt a pluszt meg mindent. A remény hal meg utoljára, hátha :Dddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!