Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ciki ha egy 18 éves fiú még mindig szűz. Hogy fogadnátok, ha ezt mondaná az a fiú nektek, akiből nem neznétek ki hogy az? Pozitív vagy negatív csalódás?
Kezdtem ismerkedni mostanában megint, és a lányok nem hiszik el, hogy szűz vagyok, s kissé égő is közölnöm :Dd (testileg, arcilag, rendben vagyok meg minden , de belül is :D!)
A többség azt mondja hogy valami bajom lehet hogy még mindig szűz vagyok, pedig szerintem nem, kinek mi, egy jó kiállású férfi (akarom írni inkább kisfiú ) vagyok :Dd a farkam se kicsi, szóval minden téren megvagyok, de ez zavar, mármint hogy szűz vagyok...
Hogy fogadnátok, ha a fiú aki tetszik, és nem néznéd ki belőle, hogy még mindig szűz, közölné, hogy az ?
Köszi a válaszokat
De ezt miért kell megosztanod? Miért van rá a késztetés? Tényleg nem értelek téged.
Én 20 évesen vesztettem el és a lány akivel megtörtént a mai napig sosem tudta meg hogy szűz voltam!
Jobb ez így.
Egyetemen egy lány többségű szakon voltam és ott egy csúnya csaj mondta, hogy elhajtott egy srácot, aki még sosem volt barátnője. Erre az ott lévő másik 5 csajból 4 bólogatott és helyeselt erre a kijelentésre.
Csak magadnak ártasz, ha arról beszélsz még szűz vagy. Csak ess túl rajta.
12:
Mi az, hogy nem úgy jött ki az élet? Ez éppen mire kifogás?
Mintha te nem vágynál szerelemre/szexre 13-15 éves korod óta.
Persze utolsó csak, ha egy csaj 25 évesen is szűz, azt körbe ugrálják. Ha egy srác 20 évesen is az, az már kapásból lúzer kategória.
Ezért mondtam, hogy Utólag se pofázza el. És a 11-es is ezért mondta.
Ki mondta, hogy elítélem? Én csak a társadalom téves beidegződéseit tolmácsoltam. Ugyanakkor egy 20 feletti szűz csajt sem fogok az egekig magasztalni.
Kiszeded? És ha kiderül, hogy az, akkor lelépsz?
16:
Igen, képzeld el a két nem nem egyforma. A férfiak máshogy reagálnak a nők dolgaira, mint a nők a férfiakéira.
Ugyanazok a dolgok az egyik nemnél a másikban vonzalmat, fordítva pedig undort is kiválthatnak. És ugyanez az egész fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!