Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a szexjáték vajon pozitív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szexjáték vajon pozitív vagy negatív hatást érne el?

Figyelt kérdés

Az a tervem, hogy barátnőmmel olyan "játékot" játszunk, hogy ha ő kezdeményez, akkor a pakliból ő rak jobbra egy kártyát, ha pedig én, akkor én teszek egyet balra. Az eltelt napok alatt pedig lehet látni egymás "eredményét".

Arra számítok, hogy ez motiválná arra, hogy többször kezdeményezzen, egyfajta versenyszellemet okozva.

Vajon ezt érném el vele, vagy pont ellentétes hatást?

2016. júl. 13. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A szex nem verseny... Ezzel akár el is veheted a kedvét... De ki tudja próbáld ki. 22 N
2016. júl. 13. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy ő nem MotivatedWoman és lekakilná ezt a hülyeséget.
2016. júl. 13. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Többre mesz nutellas palacsintaval
2016. júl. 20. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenki kezdemènyező.

Engem pl egy ilyennel lehet csak elbizonytalanitanál, hogy lehet nem felelek meg neked.

Ès ez szerintem nem meghozná a kedvem, hanem elvennè,

Plane ahogy látnám az eredmènyeket.

33f

2016. júl. 20. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:

4es vagyok

Haha, most nèzem a barátnődet ösztönöznèd.

Sikerült fèlre olvasnom.( azt hittem te vagy a lány)

Akkor nem irtam semmit:)

De ha ugy lenne az a vèlemènyem.

2016. júl. 20. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen jellem a barátnőd, de én magasról telibesz.rnám ezt a hülyeséget.
2016. júl. 20. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

csajok nehezen kezdeményeznek, örülj ha 10 szexből egyszer ő kezdeményez. Ez neki nem fog jól esni.

Inkább próbálj ki valami kevésbé versenyest.

Pl: mind a ketten kinéztek 5-5 pózt a káma szutrából amit ki akartok próbálni és felváltva ezt kipróbáljátok. Nincs itt olyan, hogy ki kezdi, de mégis a lány is aktívan részt vesz a játékban.

2016. aug. 31. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!