Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a véleményetek az análról?
Konkrétan az érdekelne hogy hogy viszonyultok hozzá.Most érdekelne pozitiv negativ vélemény. És aki még nem csinálta főleg annak a véleménye vagyis miértje hogy ő pl miért nem vagy miért igen :))
24/L
hat engem érdekelt a dolog,pasim hozta fel a dolgot h probaljuk meg es en siman belementem,nekem nem fájt akkor sem es most sem,jo kicsit kellemetlen első behatolásnál de nekem nagyon bejön,élvezem,lüktető érzés
fura h sokan azt mondják hogy akkor fáj amikor teljesen bent van,nekem meg pont az a jó ha teljesen bent van es azt szeretem ha keményebb olyankor a szex,durvább,persze vannak határok is ,de addig még nem jutottunk el hogy valami ne tetszett volna
Én még nem próbáltam, de nem is tervezem. Alapvetően elég sok mindenre nyitott vagyok, de szerintem hiába az egyre növekvő népszerűség, a hátsó "bejárat", még mindig nem bejárat.
Aki szeretné csinálja, csak ne velem.:D
Sokan azt mondják nem arra való az a luk. Van benne igazság, de általában olyanok írják akik nem próbálták.
Én azt mondom egy normális hozzáállású sráccal az a luk is elég sokoldalú tud lenni. :)
Szerintem nagyon jó az anál szex. Volt már rossz tapasztalatom, de kivétel erősíti a szabályt.
26/l
csak olyannal próbálnám ki, aki ért hozzá, nem csak próbálkozik.
eddig egy ilyen partnerem volt, és szükség volt a körültekintésére.
alapjársaton izgat.
ha jól csinálja a srác akkor jó.
ha nem jól csinálja,akkor nem jó.
És még valami,csak akkor csináld,ha te is akarod,mert különben rossz lesz,lehet hogy csak kicsit de rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!