Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek a szextol pedig mar nem vagyok szuz?!
Nos az a helyzet hogy egy eve van egy baratom. Elotte 2 volt. Ha a szexre gondolok egyszerre felizgulok es kivanom,de mikor arra a reszre jut a sor hogy oral egyszeruen gyomor gorcsom lesz es nem megy... probalkoztam erot vettem magamon,nem undorodom tole.. egyszeruen nagyon rossz erzes fog el. Lattam a gepen olyan videot hogy hanyasig szopatjak a csajt. Azota megjobban ramjon ez az erzes :(
Az elozo ket baratom nem eroltette vagy zaklatott ezzel. Erdemes lenne orvoshoz fordulni? Kerlek hanyagoljatok a banto hozzaszolasokat azthiszem igy os elegge szarul erzem magam. 18/L
Magyarán nem szeretsz szopni?
Hát...mi zavar benne?
A normális helyeken nem szopatják mélytorkosan a lányokat.
Ha a való életet, meg a filmeket nem tudod egymástól elválasztani, ne nézz meg soha horrort.
Mostani pároddal is van valami konkrét gond, vagy csak ez a beidegződésed van?
Akkor te sem néztél még a pasid szemébe, mikor lecummantottad, hm? Nem látod az elégedett tekintetét?
Nyalni nem szeret, vagy méltányossági alapon, ha te se, ő se?
Figyelj ezt egy normális fiú megérti és elfogadja. Szerintem felesleges akármilyen orvoshoz elmenni ezzel :)
21/L
Ha neked nem fér bele, nem csinálod. Nem kötelező.
Az történjen az ágyban ami mindkét fél számára szabad akaratából vágyai szerint jól esik. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!