Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasitom a nok kozeledeset mert felek hogy nem vagyok eleg. Plusz felek a szextol is. Mit tanacsoltok?
Kozepiskolaban nem voltam a csajok kedvence, mindig probalkoztam aztan jottek az alazasok, kirohoges stb. 19 evesen egy veletlen folytan lett egy baratnom 3 evig. Elejen jo volt minden, de aztan kiderult hogy o nem szereti a szexet, csak "vegszukseg eseten". A masodik evben mar csak nagynehezen volt havi 1-2 alkalom, aztan az utolso evben mar semmi. Vittem minden romantikus helyre, de hiaba. Szerinte a szex az a gyerekcsinalasra van. 2 eve annak hogy szakitottam vele.
Valami tortent mostanaban. Felkoltoztem Budapestre es azt vettem eszre hogy valamiert elkezdtwm erdekelni a noket. A munkahelyemen is "beprobalkoznak" nalam. De en haritom ezeket a kiserleteket mert felek egy kapcsolattol, felek a szextol, foleg egy idegen novel.
Az exem masik temaja az volt hogy azzal volt elfoglalva, nekem miert ilyen kicsi a farkam amikor az osszes baratnoje palijanak 20 koruli. Az egyik sracot ki os beszeltek hogu csak 18 centi ea az milyen kicsike. Valojaban 15 neki, ugy mint nekem. O mondta, gyerekkori jobarat. Az en farkam elneveztek egymas kozt bebirepanak meg koktelvirslinek :( Ez utolag derult ki.
Szoval be vagyok szrva a nok kozeledesetol, plusz varatlanul is er hogy ilyen szep nok leallnak velem. Mit tudnatok tanacsolni?
"szex az a gyerekcsinalasra van."
Vallásos? Vagy frigid?
Miért is lenne kicsike a 15? Nem értem ezeket a mai felszínes lányokat...:O Azt sem hiszem el, hogy az összes barátjaiknak 20 körüli, az ritka ám! Nem hozzád való ez a lány, szerintem nyiss bátran Budapesten. Nagy a választék, és a nagy számok törvénye alapján nagyobb esélyed is van egy értelmesbe belefutni.
koktélvirsli :D bocsi de szerintem lépj ki ebből a negatív burokból és szedd össze magad, majd később bánni fogod, hogy miket nem tettél meg
20/L
1 nem vagyok az a kihasznalos, de ha lenne szivesen ismerkednek, randiznek veluk.
2 frigidnek mondanam. Nyitnek en, csak olyan varatlan hogy erdeklek tobb lanyt is. Eddig az volt a jellemzo hogy udvarolok aztan jol kinevetnek, leraznak.
3 probalok nem aggodni csak itt mindenki olyan dorzsolt, repkednek a meloban a szexualis utalgatasok. En meg tapasztalatlan vagyok. Az exszel meg beszelni se lehetett a szexrol, tabu volt.
4 igazad van negativ burokban vaguok de talan nem csoda. Itt tobb a lehetoseg de en felenk es tapasztalatlan vagyok. Remeljuk hogy valtozik. Arra gondoltam hogy el kene mennem fizetoshoz hogy megnojon az onbizalmam es el merjek vinni majd valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!