Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni, ha félek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha félek a szép lányoktól?

Figyelt kérdés
Egyszerűen lefagyok a közelükben, és alig találom a szavakat. Emiatt csak két túlsúlyos lánnyal szexeltem. Rajtuk kívül randiztam még egy lánnyal, akivel csók volt és taperolás, neki egész jó volt a teste, de az arca szintén nem a legszebb. És randiztam már egy szép lánnyal is, aki külsőre minden szempontból tetszett, vele is csókolóztam és fogdostam, de alig bírtam előtte megnyílni. A többi lánnyal pedig egyszerűen ment minden, nevettek a vicceimnek, csak úgy jött belőlem a szó.
2016. aug. 15. 03:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak magadban kell helyre tenni a dolgokat, és kész...Te is tudod jól hogy a nő az nő.Ha szép, vagy csúnyácska...
2016. aug. 15. 04:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a nem jó csajokkal megy, akkor miért váltanál??
2016. aug. 15. 10:00
 3/4 kérdő2013 válasza:
Ez engem is érdekelne mert én is hasonló cipőben járok, mondjuk általában mindig azt érzem hogy ha nekem tetszik, akkor neki tuti nem jövök be, ezért komoly leszek,meg lefagyok sokszor de azért bókolok nekik, kb lesem minden kívánságukat, ami meg a legrosszabb mert ilyenkor dobnak el leggyorsabban. A többi lánnyal aki nem jön be meg tudok magam lenni és ez bejön nekik.
2016. aug. 15. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert a csajoknak mar nem a hajbokolo pincsik kellenek. Nem udvarlast varnak, hanem Ok azok akik fel akarnak szedni. Ha kedveskedsz nem vagy preda szamukra.
2016. aug. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!