Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne ebből baj?
Figyelt kérdés
Szeretnék a szekszbe ujdonságot vinni, ezért arra gondoltam hogy meglovagolom a barátom fejét, mert erre izgulok. Ő ebben benne lenne, de félek, hogy baja lesz, mert kopasz és a haja se védi. És ha gyorsan csinálom, nem fog agyrázkódást kapni vagy valami?:S légyszi, segítsetek!2016. aug. 14. 15:21
1/5 anonim válasza:
imádom az ilyesmit, és nemtudom elképzelni, hogy bármi baja is essen közben :D
2/5 anonim válasza:
Remélem ezt csak viccnek szántad :)
Agyrázkódást? Az tudod mitől lehetséges? Ha egy akkora erő hat a koponyára, hogy az agyar nekiütődik a koponyacsontnak. Ezt normális esetben az agyvíz meggátolja, de ha akkora az ütés akkor már nem képes rá. Én nem tudom mennyire vagy vehemens, de szerintem erre te nem lennél képes a fenekeddel.
3/5 Noren1989 válasza:
#szex
Esetleg figyelj közbe a fickóra, na mit szólsz?
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan kipróbálhatod. Arra azért ügyelj, hogy ne csak akkor kapjon levegőt, amikor fingasz.
5/5 anonim válasza:
Hát most feldobtad a napomat ezzel a kérdéseel kedves kérdező! 😂 Ez nagyon nagy,qurva jó😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!