Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami?
Figyelt kérdés
Most ittam eloszor alkoholt, eddig soha. A barátommal ünnepeltünk, es sajnos annyit sikerült inni, hogy semmire nem emlékszünk. Nem tudjuk, hogy védekeztünk-e vagy, hogy egyáltalán lefekedtunk-e. Elmentem orvoshoz, hogy ez történt és szeretnék esemenyutanit mondtam, hogy még soha nem vettem nem történt baj, pedig 5 éve élünk nemi életet. Azt mondta nem írja fel, mert nincs ra szükség. A menstruációmnak szerdán kellene megjonni. Ezert nem irta fel? Én úgy tudom bármikor teherbe lehet esni.. 22/l 24/f2016. júl. 17. 09:38
1/7 anonim válasza:
miért nem tudsz rákérdezni annyira birom hogy ő egy ORVOS tud amit tud te meg kérdezd meg miért hozz ilyen döntést.
2/7 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem. Annyit mondott, hogy nem kell túl reagálni.
2016. júl. 17. 09:46
3/7 anonim válasza:
Eleg nagy hormonadag gondolom ezert nem adott a "lehetre"! Remeljuk megjon szerdan!
4/7 Ildike17 válasza:
Ha pasid annyit ivott hogy filmszakadás volt, akkor megnyugtatlak, nem állt fel neki.
5/7 anonim válasza:
Szia. Ne aggódj ha késik a menzid csinálj egy tesztet! Általában a termékeny napokban és peteéréskor van a legnagyobb esélye a teherbeeséshez. És igen igazad van bármikor teherbe lehet esni! Valószínűleg azért nem írta fel mert 4 nap múlva meg kell jönnie... És ha most be vetted volna be kavarta volna a ciklusod ezért nem írta fel... Ha mondjuk menzid után 1-2 héttel történt volna a baleset akkor természetesen fel írta volna mert pont közép időben vagy amikor esélyes a dolog. Elsősorban nyugodj meg. Ne stresszelj várd meg a menzid. Ha késik csinálj tesztet ha pozitív ha negatív menjetek nőgyógyászhoz. Ui. Azt mondják 1-2 hét csúszás még belefér... Ne idegeskedj csak ront a helyzeten. 22 N
7/7 A kérdező kommentje:
Megjött ma reggel. Köszönöm a válaszokat. :)
2016. júl. 22. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!