Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet baj?
Ne kamu kérdéseket írj ki, hanem szaladj aludni, és két nyálcsorgatás között álmodhatsz ilyenekről, te hormonbomba..
Amúgy itt egyesek miért élvezik, hogy nőnek adhatják ki magukat?
Elvileg tanár vagy, de nem olvastad még sose a tanár-diák
viszony szabályzását tartalmazó sorokat a házirendben?
Első éves tanárszakos hallgató vagyok, de legalább 69-szer biztos elmondták nekünk, hogy diákkal nem kezdünk ki sehogy se!!!!
Sőt, vizsgáztam is ebből.
Te a tanulmányaid során semmi ilyennel nem találkoztál?
Ebből hatalmas bajod lehet.
ma 23:17
Ha tanárszakos létedre nem érzed a kamuszagát a kérdésnek, akkor a diákjaidnak könnyű dolga lesz, amikor kamuigazolást fognak neked vinni..:)
Túlságosan segíteni akartam... :(
Amúgy adhatnak majd nekem kamuigazolást. Nem én fogom a végén besz*pni, ha lógnak majd. :D
"kivertem" aztán "kézbe vettem és elélvezett"
Istenem.... Ha már "tanár" vagy legalább erre figyelj cunci! :D
A rohadás egye ki a beledet! :D
Az már jó pont ha segítőkész vagy, de ebben a topicban, 10/1 kérdésnél kell, a többinél úgyis csak a fejedet fogod.
A kamuigazolást is lehet művészi szintre fejleszteni, nyugi.:)
Tudom én, hogy hol teremhet igazolás. :D
De a dolgozat elől úgy se tudnak majd elfutni. Vagy a felelés elől. Szerintem ilyen esetekben egy angyalarcú ördög leszek velük. :D
De ez még messze van. :)
7-es remélem ,hogy mint tanár nem fogsz engem oktatni. :DD Bár erre maximum 1% van ,de lehet túl sokat írok. Egyébként ne nagyon legyél paraszt majd a diákjaiddal ,mert azt kapsz amit adsz. Ezt írom ,mint baráti jó tanács. Az én tanáraim 99,5%-a fszkalap. Amúgy sok szerencsét.
-------------------------------------
Kérdező!:
Ammenyiben nem kamu a kérdés szerintem nem lesz semmi. Mi lenne? Élveztétek és ennyi!
A Kissrác megmondja! :D
Szinten ped. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!