Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfik szerintetek, ebből lehet vlmi több?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 28 éves férfival innen,levelezgetünk,szexchatelünk,lehet-e ebből vlmi komoly később,hogy nem a megszokottan indult "az ismerkedés",vagy ti ilyenkor azt gondoljátok,h nem lehet ilyen esetben több?2016. aug. 1. 13:06
1/21 A kérdező kommentje:
Privit nem kérek,csak válaszokat,köszi.
2016. aug. 1. 13:08
2/21 anonim válasza:
simán lehet több, ha mindketten akarjátok...
23F
3/21 anonim válasza:
Kérdés ő mit akar?
Derítsd ki, mi van a fejében.
Lehet ő is komolyat keres, de lehet csak plusz egy strigulát.
4/21 anonim válasza:
Lehet több, miért ne lehetne?
De én azért nem élném bele magam a helyedbe...
5/21 A kérdező kommentje:
Nem is akarom,félek,h koppanék,csak azért kérdeztem,mert nem csak intim dolgokról beszélünk,(vagyis nem csak szexchatelünk)hanem egyéb dolgokról is beszélünk,meg kedves velem,de lehet csak "álca"?
2016. aug. 1. 13:12
6/21 anonim válasza:
Volt már rá példa hogy valaki itt ismerte meg a párját és azóta is együtt vannak. De ez nagyon ritka :)
7/21 anonim válasza:
ugye nem rólam van szó?
Én is így vagyok egy lánnyal, és úgy néz ki én koppanok.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom,h te vagy-e ...te vagy?:D
2016. aug. 1. 13:16
9/21 anonim válasza:
Tisztelt a kivételnek!!!!! De a legtöbb pasi addig amig nem kapja meg a puncit nagyon nyájas kedves tud lenni igér fűt fát aztán ha meg kapta amit akar akkor lelép.
10/21 anonim válasza:
Én is ismerkedtem már meg innen normális "kapcsolatra" is lánnyal. Bármi lehet, ez is ugyanolyan hely, mint bármelyik másik, ahol megismerkedhetsz valakivel. Ha egy szórakozó helyen ismerkedsz össze egy fiúval, akkor sem tudhatod, hogy nem koppansz majd, mert nem attól függ, hogy hol történt az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!