Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfik szerintetek, ebből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfik szerintetek, ebből lehet vlmi több?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 28 éves férfival innen,levelezgetünk,szexchatelünk,lehet-e ebből vlmi komoly később,hogy nem a megszokottan indult "az ismerkedés",vagy ti ilyenkor azt gondoljátok,h nem lehet ilyen esetben több?

2016. aug. 1. 13:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezt neked kell kideríteni:)

6. vagyok

2016. aug. 1. 13:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek,h ha meg volna,akkor kész és közben visszaélne a bizalmammal.Ezért kérdem,h ti ilyenkor mit gondoltok,tesztek?
2016. aug. 1. 13:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi is interneten keresztül ismerkedtünk meg a párommal. Mondjuk mi elég sokáig húztuk a találkozást, elvileg a távolság meg a suli miatt, de részben azért is, mert féltem, hogy koppannék. Végül találkoztunk és össze is jöttünk. Ennek már két éve, egy éve együtt is élünk. Azóta kiderült, hogy ő is félt a pofáraeséstől. :D Nem mondom, hogy minden sztori így végződik, szerencsénk volt egymással, de neked is bejöhet, viszont azt nyilván csak te tudod kideríteni. :)
2016. aug. 1. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Mármint a 7. válaszoló voltam újra a 11. válaszban, nem a 6.:)
2016. aug. 1. 13:40
 15/21 A kérdező kommentje:
Értem,derítsd ki te:)
2016. aug. 1. 13:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet belőle több. Meg kell adni neki az esélyt mindenképp.
2016. aug. 1. 13:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Lehet.
2016. aug. 1. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet belőle több is, mindenképpen cseréljetek fotót, telefon számot és talalkozzatok ott kiderül minden ;)
2016. aug. 1. 13:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Fotócsere már volt,de az arcunk nem látszott(de nem kell arra gondolni,h akkor vlmi "más"látszott),azt még nem akartuk.
2016. aug. 1. 13:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem esélytelen hogy bármi komoly kisüljön ebből. Ahhoz nem így kellett volna kezdeni.
2016. aug. 1. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!