Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivancsi-L3 kérdése:
Lanyok, mi a velemenyetek egy: 1,65cm magassagu,65 kg,23 eves fiurol. Kinezese altalanos (se szep, se csuf)?
Figyelt kérdés
mire vagytok kivancsiak, mi jar az eszetekben mikor egy alacsony fiut lattok
Melyek az elonyei es hatranyai :)
2016. aug. 9. 12:29
11/15 anonim válasza:
Látjátok?! Az olyanokról beszéltem, mint a 10-es válaszoló
12/15 anonim válasza:
Te 190 centisen sem tudnál csajozni.
13/15 anonim válasza:
# 12 Na nem mondod te géniusz, ha nem mondod nem jöttem volna rá. Ugye te is alacsony vagy??
15/15 anonim válasza:
Ellenkezőleg. 196 centi vagyok és pusztán ezért nem vágják hanyatt magukat a csajok Előttem.
A te elméleted egy f***ág. Szerinted aki alacsony az csal akkor tud csajozni ha gazdag. Pont egy csóró országban ahol kb minden harmadik ember a létminimum alatt él és a férfiak jó része a 170)es tartományban mozog. Persze ez egy szuper kifogás mert a magasság állandó igy erre mindig lehet hivatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!