Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, mi a velemenyetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivancsi-L3 kérdése:

Lanyok, mi a velemenyetek egy: 1,65cm magassagu,65 kg,23 eves fiurol. Kinezese altalanos (se szep, se csuf)?

Figyelt kérdés

mire vagytok kivancsiak, mi jar az eszetekben mikor egy alacsony fiut lattok

Melyek az elonyei es hatranyai :)

2016. aug. 9. 12:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Aranyos szerintem!😇😇
2016. aug. 9. 12:33
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem túl alacsony

Magasabb vagyok

2016. aug. 9. 12:35
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
1,65cm? Szólok a guinnessnek, mert te vagy a világ legalacsonyabb embere
2016. aug. 9. 12:41
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
Amúgymeg én is 165 cm vagyok és van barátnőm. A magasság csak egy kifogás, hogy a lúzereknek ne kelljen szembenézniük azzal, hogy az ő hibájuk a sikertelenségük.
2016. aug. 9. 12:43
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
1,65 cm? Mi vagy te, szarvasbogár?!
2016. aug. 9. 12:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem a magasságod és a kilód fogja eldönteni hogy csúf vagy. Mivel én alacsonyabb vagyok mint 150 cm így volt hogy egy 160 cm magas fiú udvarolt. A távolság miatt lett vége a kapcsolatunknak. De ismerek egy fiú iker párt akik még nálam is alacsonyabban. Konkrétan le tudnám őket fejelni de aranyosak helyesek jó szívűek és normál magasságú barátnőjük van 165 cm magas lány.22/ L
2016. aug. 9. 13:04
 7/15 anonim ***** válasza:
32%

Mekkora torzszülöttek vagytok. Alacsonyabb mint 150 centi. Ez nem normális dolog.

2016. aug. 9. 14:24
 8/15 anonim ***** válasza:
18%
Én is alacsony vagyok szóval nem zavarna.
2016. aug. 9. 15:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Alacsony lány vagyok, tehát nem zavar.

Amin elgondolkozok viszont, én úgy vettem észre, hogy az "alacsony" srácok nem igazán szemeznek, vagy próbálnak közelíteni, míg a magasabbak sokszor pofátlanul megbámulnak és oda is jönnek.

De ez lehet csak egyéni észrevétel.

2016. aug. 9. 15:37
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Ezt jól látod, és ennek az az oka, hogy a nők többsége semmibe veszi az alacsony 165-172cm körüli számukra nem-férfi férfiakat. Minek szemezni, mikor alapból tudod, hogy esélyed sincs, mert jön a magas herceg és úgyis azt választja a törpe helyett a nő. Néhány szerencsés alacsony férfinak van pénze, őket szokták csak megkörnyékezni a nők, de nem kérdés miért...

Meg ugye ott vannak a többi feltételezések, hogy az alacsony emberek zsarnokok, önzők, kisfarkúak (ami nálam plusz igaz is sajnos), ezek mind összejátszanak abban a sikertelenségben, amit az alacsonyság okoz.

2016. aug. 9. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!