Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mi a velemenyetek egy: 1,65cm magassagu,65 kg,23 eves fiurol. Kinezese altalanos (se szep, se csuf)?
mire vagytok kivancsiak, mi jar az eszetekben mikor egy alacsony fiut lattok
Melyek az elonyei es hatranyai :)
Nekem túl alacsony
Magasabb vagyok
Mekkora torzszülöttek vagytok. Alacsonyabb mint 150 centi. Ez nem normális dolog.
Alacsony lány vagyok, tehát nem zavar.
Amin elgondolkozok viszont, én úgy vettem észre, hogy az "alacsony" srácok nem igazán szemeznek, vagy próbálnak közelíteni, míg a magasabbak sokszor pofátlanul megbámulnak és oda is jönnek.
De ez lehet csak egyéni észrevétel.
Ezt jól látod, és ennek az az oka, hogy a nők többsége semmibe veszi az alacsony 165-172cm körüli számukra nem-férfi férfiakat. Minek szemezni, mikor alapból tudod, hogy esélyed sincs, mert jön a magas herceg és úgyis azt választja a törpe helyett a nő. Néhány szerencsés alacsony férfinak van pénze, őket szokták csak megkörnyékezni a nők, de nem kérdés miért...
Meg ugye ott vannak a többi feltételezések, hogy az alacsony emberek zsarnokok, önzők, kisfarkúak (ami nálam plusz igaz is sajnos), ezek mind összejátszanak abban a sikertelenségben, amit az alacsonyság okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!