Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Állítható magasságú futómű!...

Állítható magasságú futómű! Mik a tapasztalataitok, véleményetek?

Figyelt kérdés

Szemezgetek egy állítható futóművel, ami 2-12 cm-es intervallumban ültetné az autót. FK gyártmányú. Azért is tetszik, mert nem fix, amikor akarom normális magasságú autóm van, amikor úgy tartja kedvem pedig egy aszfaltkarcoló:) A szett 4 rugót és 4 lengéscsillapítót tartalmaz. Arra lennék kíváncsi, hogy ezen felül mást is ki kell cserélni? Akinek van/volt ilyenje vagy van tapasztalata ilyenről azokhoz: Mennyire működik egy e fajta utólagos futómű (úgy értem sportosabb lesz-e)?

A termékhez adnak TÜV-ös bizonyítványt, ez mennyire számít ha le szeretném papíroztatni?

A normális válaszokat előre köszönöm!

2013. jún. 15. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
ÉN bevalom öszintén nem valami jó ötlet ugyanis a magyar utak állapota nem teszi lehetővé soha nem tudod hol van kátyú és ha kicsit nagyobbal találkozol akkor megállni és feljebb emelni nekem nagyon.
2013. jún. 15. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:

to#1

ez is egy szempont.

de az auto amirol szo van nem egy minden nap hasznalt auto, az utak minisegetol most tekintsunk el... különben csak Hummerek es G Mercik johetnek szoba;)

2013. jún. 15. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem Airride-ot raksz bele?
2013. jún. 16. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Az FK nem egy top minőség. Amúgy nem hinnám, hogy állítgatni fogod, mert nyűg. Általában mindenki egyszer beállítja oda, ahobá neki tetszik, aztán úgy rohad össze az egész, mert többet nem nyúlnak hozzá. Én inkább egy jobb fix szettet néznék a kívánt ültetéssel. Az állítható futóműnél lehet olyan gond, hogy nem fér el a kerék, ezért nyomtávszélesítő pogácsa kell a felnik alá. Nem tudom, minden típusnál így van-e, de a 3-as BMW több, mint egy centit kijjebb kell hozni a kereket gyári felni esetén.
2013. jún. 16. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Airride-ot is neztem csak az 3-4x annyiba kerül alapárban, plusz a beepites mert en annak nem tudnam megcsinalni sztem, ellenben a masikkal.

A fix futomuvel az a bajom h ha olyat veszek ami tetszik az tul alacsony lenne (tudom h van kisebb merteku ultetes is), amig a masikon egy esetleges nagyobb ut elott feltekerem a magassagot es nem kell tartanom az ut viszontagsagaitol.

viszont errol a pogacsas dologrol meg nem hallottam, ennek utana nezek. kosz az infot!

2013. jún. 16. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen autóra is lenne ?
2013. jún. 17. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Vectra B. nem egy tipikusan 'tuning' alap, de nekem tetszik és inkább ezt építem(haha..), minthogy lecseréljem
2013. jún. 17. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
2013. jún. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!