Állítható magasságú futómű! Mik a tapasztalataitok, véleményetek?
Szemezgetek egy állítható futóművel, ami 2-12 cm-es intervallumban ültetné az autót. FK gyártmányú. Azért is tetszik, mert nem fix, amikor akarom normális magasságú autóm van, amikor úgy tartja kedvem pedig egy aszfaltkarcoló:) A szett 4 rugót és 4 lengéscsillapítót tartalmaz. Arra lennék kíváncsi, hogy ezen felül mást is ki kell cserélni? Akinek van/volt ilyenje vagy van tapasztalata ilyenről azokhoz: Mennyire működik egy e fajta utólagos futómű (úgy értem sportosabb lesz-e)?
A termékhez adnak TÜV-ös bizonyítványt, ez mennyire számít ha le szeretném papíroztatni?
A normális válaszokat előre köszönöm!
to#1
ez is egy szempont.
de az auto amirol szo van nem egy minden nap hasznalt auto, az utak minisegetol most tekintsunk el... különben csak Hummerek es G Mercik johetnek szoba;)
Airride-ot is neztem csak az 3-4x annyiba kerül alapárban, plusz a beepites mert en annak nem tudnam megcsinalni sztem, ellenben a masikkal.
A fix futomuvel az a bajom h ha olyat veszek ami tetszik az tul alacsony lenne (tudom h van kisebb merteku ultetes is), amig a masikon egy esetleges nagyobb ut elott feltekerem a magassagot es nem kell tartanom az ut viszontagsagaitol.
viszont errol a pogacsas dologrol meg nem hallottam, ennek utana nezek. kosz az infot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!