Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/ fiúk, mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/ fiúk, mi a véleményetek a popsiszexről?

Figyelt kérdés

Milyen volt az első, mennyire élveztétek, stb? :)

Kort, nemet is légyszí. :)

2016. aug. 4. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Borzalmas 22 / L
2016. aug. 4. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát... Az első nem volt egy nagy élmény, mert a lány elzárkózott mindenféle előkészülettől, amitől működött volna a dolog. Én próbálkoztam, hogy síkosító, kis ujjazás, tágítás vagy legalább valami, de nem engedte... Szóval, gumiban, szárazon, minden nélkül kezdtem neki a műveletnek. Hát persze, hogy nem volt valami felemelő élmény, egyikünknek sem...

Azóta összekerültem még jó pár lánnyal, volt aki élvezte, volt aki kevésbé, de annál nem is erőltettem. Nem létszükséglet. Igazából nagyobb a füstje, mint a lángja, hogy úgy mondjam. :)

30/F

2016. aug. 5. 00:12
 3/8 anonim ***** válasza:

alig várom h végre kipróbáljam..mára gondolata is izgat.

25/F

2016. aug. 5. 06:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy dolog. Magamtól nincs rá igényem, de ha a párom szeretné, akkor miatta megteszem, h neki jó legyen. De olyan még nem volt, és valószínű nem is lesz, h én magamtól felhozzam ezt a dolgot.
2016. aug. 5. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
29/f
2016. aug. 5. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Undorító
2016. aug. 5. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak akk ha a lány akaja
2016. aug. 5. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első par alkalom nem volt élvezetes, amíg úgymond be nem jarattuk a popsimat, de aztan kellő lazulas,sikosító és gyakorlás utan mara mar élvezzük a popsiszexet mindketten. A legjobb mikor beleelvez... 😄😜 30/N 33/F
2016. aug. 6. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!