Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Számotokra is vonzó egy szexi orvos? Illetve valakinek volt már ilyen férfival szexuális élmény?
Figyelt kérdés
Én múltkor a kórházban találkoztam egy ilyen férfival, és szerintem szexualitásan is nagyon vonzó a nők számára2016. aug. 4. 13:19
1/8 anonim válasza:
Én személy szerint Örülök, hogy nem volt még orvos párom és" remélem ,, Sosem lesz !! :D szexuálisan sem izgatnak és valahogy barátnak / pérnak sem tudom elképzeni magam mellet.
Bocsánat minden ffi orvostól!! :D
2/8 anonim válasza:
Izgató lenne egy beöltözős szerepjátékos alkalomra.
3/8 A kérdező kommentje:
Mi a probléma velük?
2016. aug. 4. 13:25
5/8 anonim válasza:
Ember ő is, ugyan olyan büdöset szarik, mint a másik. Miért kell attól hanyatt esni, hogy orvos? Nekem sok orvos barátom van, civilben ugyan olyan emberek, mint bárki más.
6/8 anonim válasza:
Nekem volt rezidens(orvosi egyetemet már elvégezte,dolgozó, de még nem szakosodott orvos) barátom.
Az elején vicces és izgi volt "doktor bácsisat" játszani, de aztán pár hét alatt elmúlt a varázsa.
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet csak azért vonz ennyire, mert még sosem feküdtem le orvossal
Utolsó
És miért lett hamar vége?
2016. aug. 4. 13:46
8/8 anonim válasza:
Maga a kapcsolat az kb. egy évig tartott, a fehér köpeny varázsa múlt el néhány hét alatt, ami azért következett be, mert szerintem az elején túlságosan erre koncentráltam, Dokinak szólítottam intimebb helyzetekben is, ilyesmik. Aztán ahogy telt az idő, ugye egyre jobban megismertem, már nem (csak) az orvost láttam benne, meg sok olyan tulajdonságára rájöttem, amit addig a "takart a fehér köpeny."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!