A te macskád hogy viselte az ivartalanítást?
Kislány és kinti cica. Szintén az altatás volt húzós, addig teljes felügyelet kellett, éjjelre már aránylag magához tért (délelőtt műtötték). Visszazártam a dobozba, reggelre teljesen jól volt. Utána 1-2 napig még óvatoskodott, onnantól viszont semmi gondja nem volt. Nem kellett gallér és kötés se, nem piszkálta a varratot. Élvezte a szobafogságot, utána meg annak örült, hogy megint kint lehet. :D
De szokatlanul bújós volt és sok törődést igényelt az első néhány napban.
1 éves korában ivartalanítottam Bicskén 7ezer forintért.
Odavittük a cicát, a műtét alatt sétálgattunk a környéken, aztán mire visszamentünk érte, már kész is volt.
Aztán kocsival hazavittük. Otthon bebugyoláltam egy cicaplédbe és a karomban tartva kiültem vele a napra. Olyan hideg volt szegény. Felváltva melegítettük a párommal, aztán este ébredt fel. Akkor nagyon szédelgett, próbált felállni, de nem tudott egyenesen járni. Mivel nem tudtam meggyőzni arról, hogy feküdjön vissza, eltámogattam az alomig, ott pisilt egyet. Aztán visszavittem lefeküdni. Sokat pihent, este kis pohárból itattuk. Másnap már jól volt. A tapaszt tépkedte egy darabig, utána meg a varratot is piszkálta de végül is nem tett kárt benne szerencsére.
1-3 nap odafigyelést követelt, de teljesen jól viselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!