Mi a véleményetek az állítható magasságú sport futóművekröl?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 11:49
1/3 anonim válasza:
Ha rendszeresen jársz az autóval pályán és közúton egyránt, akkor biztos jó. Amúgy szerintem csak parasztvakítás.
2/3 anonim válasza:
Nekem ilyen van gyárilag az autómon. Két fokozata van, sport és komfort, amit egy gombbal lehet átkapcsolni.
Sport fokozatban lejjebb engedi az autót és keményebb lesz a rugózás.
Észre lehet azért venni a különbséget, de ne számíts olyan óriási eltérésre. Inkább csak egy árnyalatnyira.
Ha most kéne autót vennem, biztos, hogy nem dobnék ki erre százezreket, mert annyit szerintem se ér.
3/3 anonim válasza:
Jó dolog a coilover, de egy normális minőségű nem olcsó. Az ilyen TA Technix, FK csodáktól sokat nem kell várni. Ezek kevesebbe kerülnek, mint 4 darab utángyártott lengéscsillapító, akkor gondolhatod, milyen a minősége. Ahol a lengéscsillapítás is állítható, azok még drágábbak, a magasság állításának pedig én nem látom túl sok értelmét, mert úgyis egyszer fogod beállítani, és többet nem nyúlsz hozzá. Én emiatt vettem inkább egy jó minőségű fix futóművet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!