Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi akinek nem első gondolata hogy análisan is magáéva tegye, a nőt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 10:25
21/28 anonim válasza:
#6: Nekem inkább azt sugallja a válaszod, hogy látens meleg vagy és ez zavar. Akarsz róla beszélni? Amúgy szája is mindkét nemnek van, szóval aki az orált élvezi az is mind búza.
22/28 anonim válasza:
Egyébként meg a legtöbbünknek nem ez az első gondolata. Az anális szex nem az első randira való és aki (jól) csinálja az tudja, hogy bizalom, összhang, jó kommunikáció, vágy és rengeteg síkosító kell hozzá ezek pedig a síkosítót leszámítva hosszabb idő alatt alakulnak ki. Mi néha csináljuk, bár a párom nem élvezi, engedi, de én meg nem erőltetem.
24/28 anonim válasza:
Nálam az első gondolat, hogy szeretném kinyalni :)
25/28 anonim válasza:
24. Téged biztos imádnak a csajok
26/28 anonim válasza:
25.
Az exeim nem különösebben :)
27/28 anonim válasza:
Természetesen igen. Biztos nem első gondolat, de az első otben benne van. Amelyik csaj meg nem hagyja az menjen isten hírével.🤣
28/28 manly válasza:
Igen, több alkalommal.Pláne amikor behajol előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!